Tanja Savic
Svet

14 Oktobra, 2021 14:11

Voditeljka OTKRILA Tanja Savića bila sa političarem! Evo koji poznati PEVAČ nije hteo da mu ona bude žena!

Skandal koji trenutno tresu javnost jeste da je pevačica Tanja Savića bila sa političarem iz Bosne. Celu aferu razotkrila je voditeljka Jovana Jeremić. Ipak, u Tanjinom životu je postajo muškarac kome njeni skandali nisu prijali, kao ni njen karakter.

Tanja Savića bila sa političarem

Voditeljka Jovana Jeremić je u emisiji „Paparaco lov” ovako ispričala za aferu Tanje Savić.

Čula sam, evo ekskluziva, da je jedan mladi političar bio sa Tanjom Savić u tajnoj ljubavnoj vezi – rekla je Jovana, a potom otkrila odakle je političar.

jovana jeremic

Nije iz Srbije, iz Bosne je i nije Dodik – rekla je zagonetno Jeremićeva u emisiji.

Sve se to desilo na Jahorini dok je on bio u vezi za drugom ženom i puklo je kada je taj političar ušao u drugu, tačnije treću vezu. Letnju avanturu – rekla jeona.

Međutim, Jovana se tu nije zaustavila, već je sada otkrila i sledeće:

Imam informaciju s kim je bila, ali neću otkriti njegovo ime. Znam i kad i gde su se sastajali. On je tada bio zauzet, imao je devojku. Problem je što ja sve znam – objasnila je Jovana i u svom stilu zaključila: J*** lud zbunjenog. Sjahao Kurta da uzjaše Murta.

Pevač nije hteo da mu ona bude žena

Međutim, u trentuku kada joj je karijera bila u usponu, i pre odlaska u Australiju, Tanja Savić je bila u vezi sa pevačem Darkom Filipovićem. Nakon raskida, on nije ni trenutka žalio, već o vezi sa koleginicom pre nekoliko godina ovako pričao.

Nije mi žao što smo raskinuli i što nismo ostali zajedno. Više volim osobe koje su živahnije od ovih usporenih, i meni je ta njena usporenost mnogo smetala. Ne znam, ne bih voleo da mi je ona postala žena… I to što smo bili zajedno i to je previše, za mene – priča je Darko Filipović svojevremno za SVET.

DArko Filipovic

On je tada prokemntarisao i brojne skandale koji su obležili deo njene karijere, nakon povratka iz Australije.

Nisam se nadao da će biti bahata i arogantna, ali… Mislim da ju je brak promenio, sve te silne obaveze, pa to putovanje u Australiju… Veoma je teško funkcionisati i ovde i tamo jer moraš da budeš ili ovde ili tamo. Mislim da je po povratku preterala sa željom da naglo vrati slavu… Trebalo je na drugačiji način da se vrati u kolosek, a ne odjednom! Skandali, ludila… Ona je dobar vokal i ima sve kvalitete da bude velika zvezda, ali ne treba preterivati. Pauza nije bila problem, onaj ko je voli slušaće je i posle pet godina, ali nema potrebe za skandalima da bi se skrenula pažnja. Mislim da je sve to suvišno – priča Filipović, i dodaje da se Tanja uvek razlikovala od tada najbolje drugarice Slavice Ćukteraš.

Tanja je takva kakva jeste, uvek je ista, samo što istina izlazi na videlo sa zakašnjenjem. Slavica je oduvek bila buntovnik i išla glavom kroz zid, pokušavala da istera svoje. Ona nije bila folirant. Što na um – to na drum, kaže ti u lice sve što misli, a Tanja nije takva. Tanja je mnogo njanjava, lenja... Ona je u fazonu pusti, kako ide, neka ide. Nije borac kao Slavica – otvoreno je pričao tada Darko, koji je sa Tanjom bio u ljubavnoj vezi za vreme prve sezone Zvezda Granda.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ