svet

mart 31, 2016 12:54

By

#Winterfest2016 – Jelena Ignjatić: Ovde možemo da razgovaramo sa somelijerima i kuvarima, što često nemamo priliku

jelena ignjatic

WinterFest u organizaciji Color Press Grupe i Interfesta ponudio je prethodna tri dana izuzetno zanimljive sadržaje u okviru MK Mountain Resorta. Nakon sajma vina i gastronomije koji je protekao u degustaciji najboljih vina i fantastičnom koncertu bend „The Frajle„, drugog dana imali smo prilike da slušamo različite studije slučaja i panel diskusije o gastronomskom turizmu, konzumiranju hrane i vina iz Pijemonta, prodaji i distribuciji vina, novim ukusima Balkana, ali i da probamo penušavac Radgonskih Gorica na Vučjoj stazi sa savršenim pogledom na Pančićev vrh. Poslednji dan WinterFesta bio je posvećen degustaciji vina, takmičenju u kuvanju pasulja, ali i panel diskusijama i studijama slučaja o marketingu, distribuciji i prodaji vina.

Na panelu „Food Around The World“ učestvovala je i Jelena Ignjatić, Ukus Beograda, a za naš portal je rekla:

Na sajtu Ukus Beograda naučila šta znači objektivnost, kako se stiče verodostojnost, kako da imate publiku koja zapravo prati ono što radite i zapravo veruje u vaš sud, čak i onda kada se ne slaže sa vama, veruje da ste napisali i rekli ono što zaista mislite.“

Poslušajte šta je još rekla Jelena Ignjatić:

Pogledajte još i:

#Winterfest2016 – Filip Ćirić: Da bi stvorili nove ukuse moramo da definišemo stare ukuse, proizvode, jela…

#Winterfest2016 – Milan Spasić: Srpski vinari samo sa autohtonim sortama mogu da konkurišu na svetskom tržištu

#Winterfest2016 – Janoš Mesaroš: Treba kuvati onako kako su naše bake kuvale uz pomoć sastojaka koji nas okružuju

#Winterfest2016 – Tamara Ognjević: Previše ležerno smo shvatili gastro turizam

Spektakularnim koncertom benda The Frajle otvoren #Winterfest2016

Drugi dan #WinterFest2016 obeležile sjajne panel diskusije i degustacija penušavih vina sa pogledom na ceo Kopaonik

#Winterfest2016 na Kopaoniku završen uz tamburaše i vino