svet

March 18, 2015 09:37

By

Za 500 evra: Katarina Živković na uvce pevala Dačiću “Srećo moja”

Katarina-Kaca-Zivkovic-foto-Ivan-Vucicevic-3

Za razliku od pojedinih kolega iz Vlade koji se opuštaju u Tajlandu, ministar spoljnih poslova Ivica Dačić to radi u kafani. Poznat kao veliki veseljak, on je nedavno uživao u jednoj prestoničkoj kafani gde je zvezdu “Granda” Katarinu Živković kitio evrima.

Ponesen atmosferom, pićem i Kaćinim glasom, političar nije žalio novac, pa je više od 500 evra iskeširao za samo sat vremena. Od trenutka kada je Živkovićeva pustila svoj raskošni glas, Dačić je novačanice, u apoenima od po 100 i 50 evra, stavljao u njenu ruku, tvrdi Alo!

Dačić je tražio da mu Kaća na uvce otpeva pesmu “Srećo moja” Silvane Armenulić.

“Ona je inače jedna od njegovih omiljenih pevačica, jer smatra da ima neku tugu u glasu, zbog čega se potpuno oduševio kada je došao u restoran na večeru i video da ona peva. Nije planirao da se zadržava, jer je sutradan imao važne sastanke, ali je u sat vremena, koliko je ostao u lokalu, više pevao, uživao i kitio pevačicu novcem nego što je jeo. Sve vreme je tražio pesme od Silvane, Cece i neke po Katarininom izboru. Momci iz obezbeđenja bili su sa njim, a ispred su ga čekala još dvojica. Pre nego što je otišao, kao pravi džentlmen poljubio je Živkovićevu u ruku”, kaže “izvor koji se zatekao na licu mesta”.

Na pitanje kako se provela dok je pevala ministru i koliki joj je bakšiš ostavio, Kaća nije bila raspoložena da detaljiše.

“Pevala sam njemu, kao i drugim gostima. Ne pravim razliku među svojom publikom, bez obzira da li su ministri ili ljudi drugih zanimanja. A da li mi je i koliki bakšiš ostavio, neumesno je da me pitate, jer ni ja vas ne pitam kolika vam je plata”, odbrusila je pevačica i spustila slušalicu.

IZVOR: Alo!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ