Nova ljubav Ane Bekute
Scandal

November 19, 2021 15:17

By

Zakonita supruga Daša u suzama zbog Mrke! Evo šta Ana Bekuta radi dok je on na respiratoru!

Partner Ane Bekute, Milutin Mrkonjić Mrka već nekoliko dana je u teškom stanju zbog problema sa srcem. Mrka koji je i ranije operisan, uprkos zdravstvenim problemima vodi računa o još uvek zakonitoj supruzi Dragani Mrkonjić, Daši. Ona je kao i Ana van sebe, i veoma je zabrinuta za Mrku, pošto nezvanične priče kažu da je na respiratoru.

Evo šta Ana Bekuta radi dok je Mrka na respiratoru!

Međutim, u trenutnoj situaciji Ana Bekuta, iako neizmerno brine šta će biti sa Mrkom, nađe vremena da i Daši pomogne oko nabavke. Inače, kako su mediji pisali Ana je to činila i tokom karantina, kada Daša i Mrka nisu smeli da izlaze zbog zabrane.

Podsetimo, nedavno su kamere “Paparaco lova” uhvatile Mrku kako provodi vreme sa Draganom, dok od Ane nema ni traga ni glasa. Mrka i njegova zakonita supruga su išli zajedno u kupovinu, a nosili su zaštitne medicinske maske, usled pandemije korona virusa.

Nosili su kese, te mirno šetali, a kamere su ih pomno pratile.

Uvek sam bio odan porodici. Volim sestrinu decu, a sa Aninom porodicom sam kao najrođeniji rod. Poznato je i da sam sa suprugom Draganom u odličnim odnosima iako odavno ne živimo zajedno. Čujemo se gotovo svakodnevno i pomažem koliko mogu. Sve može da se reši mirno i civilizovano. Sve što imam ostaviću ženama. Ja nemam ništa – kazao je on jednom prilikom za “Kurir”.

To je svakako lepo. Lepo je, je l? To što ja dozvoljavam da se to dešava – rekla je jednom prilikom Ana.

Političar Milutin Mrkonjić godinama uživa u ljubavi sa pevačicom Anom Bekutom ako je on i dalje u zvaničnom braku sa suprugom Draganom Mrkonjić.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET/PRINTSCREEN