svet

May 3, 2019 19:38

By

ZALETELA SE I UHVATILA ME ZA VRAT, A ONDA UDARALA PO LICU! GLAVA MI JE BILA U MODRICAMA: Oglasila se Matorina bivša devojka i iznela BRUTALNE detalje VEZE, plaši se kako će završiti Sanja!


Bivša devojka Jovane Tomić Matore oglasila se i priznala da je od nje trpela fizičko nasilje.

Izvesna A.S. (24) je sa Matorom bila kada je imala samo 18 godina, a ona ju je izvodila na večere i pružala joj sve kako bi se osećala kao “princeza”. Sve se promenilo u jednom večernjem izlasku.

“Pošto mi je veza s njom bila prva veza sa devojkom, naivno sam prešla preko toga što me je te noći gurnula u zid nekoliko puta i stezala mi ruku. Nisam to gledala kao nešto ozbiljno i njeno ponašanje pripisala sam alkoholu. Mislila sam da to što je bolesno ljubomorna znači da je zaljubljena, ali mi je posle samo nekoliko dana u jednoj beogradskoj kafani nanela povrede po licu zbog muškarca koji mi je prišao”, navodi A. S. a piše Alo.

Ona detaljnije objašnjava šta se dogodilo kobne noći kada je stavila tačku na vezu s Jovanom:

“Dok sam sedela u kafani, prišao mi je neki dečko i pitao me je kako se zovem i da li želim piće. Naravno, rekla sam da sam u vezi, nasmejala sam se i zahvalila mu. Dok sam se okrenula ka stolu da vidim gde je Jovana, ona se već uveliko zaletela na mene, uhvatila me je za vrat i pred svima me nazivala ku.vetinom. Pokušala sam da se odbranim, ali me je iz sve snage držala za vilicu i vukla mi glavu. Nekoliko puta me je udarila po licu. Nikada pre nisam osetila takav bol.”

Ona je na kraju preko prijatelja poručila Matoroj da joj se ne približava inače će je prijaviti policiji, s obzirom da joj je celo lice bilo u modricama.

“Posle nekoliko dana, poslala mi je poruku izvinjenja na Fejsu, na koju nisam odgovorila. Sretale smo se u kraju, ali bih samo prošla pored nje. Vidim da je udarila i sadašnju devojku u rijalitiju i plašim se da će ona na kraju i ubiti nekog”, završila je ona.

AUTOR: svet

FOTO: svet