Zdravlje Stoje Novaković
Svet

1 јуна, 2023 14:35

By

Stoja u veštačkoj komi: U želji da izgleda bolje pevačica ugrozila svoj život

Zdravlje Stoje Novaković bilo je ugroženo zbog dijete

Da bi izgledale što bolje, brojne javne ličnosti podvrgavaju se rigoroznim dijetama, a jedna od njih je i Stoja. Zdravlje Stoje Novaković je upravo zbog želje za mršavljenjem bilo ugroženo.

Pročitajte Stoja više nije ista žena – Skinula se u tange naočigled svih, pa pokazala ono što niko nije očekivao

Zdravlje Stoje Novaković

Ata images

Kada je 2004. godine izdala album „Žena starija“, pevačica je bila toliko mršava, da se čak govorilo da je izvadila rebra.

– Ja sam uvek nešto vadila (smeh). Imala sam period jako težak tih godina. Meni je preko glave bilo komentara: „Jao, vidi Stoja debela, celulit. Jeste, gruva energija, ali treba malo da smrša“. Ja se zaintaim kao svaka žena koja želi da bude ribetina. Dva puta dnevno sam trenirala. Jela sam pola viršle za ceo dan, ne znam odakle mi energije da ne padnem u nesvest. Pila sam ceđene narandže, to me je držalo. Plivanje, masaže – otkrila je Stoja u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ i dodala:

Pročitajte Stoja isprozivala estradu – Razotkrila surovu istinu muzičke karijere

Zdravlje Stoje Novaković

Ata images

– Šest meseci sam bila posvećena samo sebi. Nisam nešto puno skinula kilograma, ali sam se smanjila u obimu. Nisam imala mišić, nego žile. Bilo mi je jako teško.

Zdravlje Stoje Novaković tada je dovedeno u pitanje, ali njoj je bilo bitno da izgleda dobro. A, upravo je zbog izgleda prošle godine u Turskoj preživela pravu dramu tokom liposukcije.

Pročitajte Jana Todorović iskreno o svađi sa Stojom Novaković

Zdravlje Stoje Novaković

Ata images

– Uradila sam to jer sam htela sam da budem riba. Bolelo je, oporavak je bio mnogo težak, bila sam devet i po sati u veštačkoj komi – ispričala je Stoja.

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: GRANDONLINE, BLIC, KURIR