Zdravstveni problemi Aleksandre Nikolić svet portal
Svet

February 10, 2024 15:45

By

Lekari saopštili lošu vest: Ovaj udarac sudbine Aleks nije zaslužila

Zdravstveni problemi Aleksandre Nikolić posledica su stresa

Rijaliti zvezda Aleksandra Nikolić uskoro će na svet doneti svoje prvo dete. Pobednica “Zadruge” je u sedmom mesecu trudnoće, a sada je otkrila sa kakvim se zdravstvenim problemom bori.

Zdravstveni problemi Aleksandre Nikolić svet portal

M.P./ATAImages

Zdravstveni problemi Aleksandre Nikolić nastali zbog preteranog stresa

Aleks Nikolić će se uskoro ustvariti u ulozi majke, ali zbog svega što joj se dešava ne može na miru da uživa u blagoslovenom stanju. Problemi Aleks Nikolić počeli su pred Novu godinu, kada je raskinula sa Filipom i napustila Crikvenicu, a očigledno se nastavljaju i sada.

Zbog svega toga, kao i zbog pritiska javnosti i stresa zdravstveni problemi Aleksandre Nikolić su se pogoršali i tom prilikom se ona putem društvenih mreža obratila svim svojim pratiocima uz molbu:

“Zamolila bih ljude koji me podržavaju da mi ne šalju apsolutno ništa vezano za neke druge osobe iz sveta rijalitija jer me zaista ništa ne zanima. Kao što znate na TikToku više nisam, odmaram se od svega. Zbog stresnog života i prevelikog pritiska javnosti nažalost dobila sam Hipotireozu i terapiju koju ću verovatno jako dugo piti”, saopštila je Aleksandra, a zatim dodala:

“Tako da me zaista ništa od toga ne interesuje. Isključivo lepe stvari dolaze u obzir. Čuvajte sebe i volite sebe i svoje zdravlje stavite na prvo mesto”, poručila je bivša zadrugarka.

Zdravstveni problemi Aleksandre Nikolić svet portal

Instagram printscreen

Hipotireoza je sistemski poremećaj, stanje nedovoljnog stvaranja hormona štitne žlezde. Najčešći uzrok hipotireoze je hronična upala štitne žlezde, autoimuna bolest hašimoto tiroiditis, a jedan od najvećih uzroka koji bi mogao da dovede do ovog oboljenja je hroničan stres. Terapija se može uzimati do kraja života.

Pročitajte Moj bol niko ne zna, srce će mi pući – Filip Car nikad nije bio emotivniji, a evo kako je reagovala Aleks (foto)

Podsetimo, Aleksandra Nikolić i Filip Car iz rijalitija su izašli kao verenici, ali je potom usledio niz raskida. Filip Car i Aleks su ipak raskinuli pred Novu godinu, a bivši rijaliti učesnicu su, kako kaže Aleksandra, ostali u korektnim odnosima i zajedno će brinuti o ćerki.

Zdravstveni problemi Aleksandre Nikolić svet portal svet

Instagram

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Instagram