Želja Lepe Lukić svet portal svet
Svet

May 27, 2024 20:45

By

Na spomeniku Lepe Lukić pisaće ove reči, a evo pored koga će biti sahranjena

Želja Lepe Lukić je da na njenom spomeniku nema datuma

Kraljica narodne muzike Lepa Lukić i dalje odlično izgleda, a i zdravlje je, takođe, veoma dobro služi, iako ima 84 godine. Međutim, još odavno je razmišljala o danu svoje smrti, a želja Lepe Lukić u vezi s tim je nasmejala sve.

Želja Lepe Lukić svet portal svet

Ivan Vučićević

Želja Lepe Lukić veoma je duhovita

Ona kaže da ne želi da kada umre na njenom spomeniku piše od kada do kada je živela, već da sve bude isključivo u šaljivom tonu, pa je tako tokom ranijeg gostovanja u emisiji “Magazinu In” izjavila:

– Da se odmah zna, tražiću da piše na mom spomeniku: “Ovde Lepa Lukić leži prvi put sama” – poručila je pevačica kroz smeh, dok su ostali gosti bili šokirani.

Želja Lepe Lukić svet portal svet

Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica je jednom drugom izjavom, takođe vezanom za svoju smrt, sve rastužila.

– Štedim ja za stare dane. Moram da štedim jer ne znam kada ću da umrem. Bojim se da ne ostane dve hiljade evra iza mene, a da umrem, pa da ne mogu da me sahrane i pokopaju me poput skitnice – rekla je Lepa jednom prilikom.

Pročitajte Isplivala slika koja dokazuje da su Lepa Brena i Lepa Lukić bile nerazdvojne, a evo zašto je sve nestalo

Iako je Lepa veoma vezana za svoje rodno selo Miločaj, nije se, poput Miroslava Ilića, izjašnjavala da želi da bude sahranjena u njemu, te nema sumnje da će večna kuća kraljica narodne muzike biti u Aleji zaslužnih građana, ali da to svakako neće biti skoro.

Želja Lepe Lukić svet portal svet

Rajko Ristić

Inače, Lepa je jednom prilikom otkrila i kome će pripasti sva njena imovina.

– Napisala sam testament u kom sam navela da moj bratanac mora da brine o mački, ako ja odem pre nje. Radisav treba da čuva Mazu, da je pazi i mazi i naslediće sve što sam stekla tokom života. To sve stoji u dokumentu koji čuva moj advokat – rekla je Lepa Lukić, istakavši da je Maza čudo od mačke i da je ona gleda kao svoje dete.

AUTOR: SVET

IZVOR: ALO

FOTO: ATA IMAGES