svet

December 7, 2016 20:22

By

Željko Joksimović o ćerki: Mina nosi breme mog prezimena! (foto/video)

zeljko-joksimovic-foto-ivan-vucicevic-1-copy

Jedan od najpopularnijih pop pevača i kantautora na našim prostorima, Željko Joksimović, nedavno je uradio projekat pod nazivom “Dva sveta”, u okviru kog je prepevao neke vanvremenske hitove u potpuno drugačijem aranžmanu.

Kako je radoholičar, Željko ne pamti kada je poslednji put imao slobodan dan.

All that jazz… #tezakkaokonj #dvasveta #elektricniorgazam #jazz #koncerti #noviprojekat ??

A video posted by Zeljko Joksimovic (@zzeljko) on

Vredno radi na novim pesmama i priprema se za seriju koncerata koji ga očekuju u narednom periodu.

Ipak, kod god uhvati slobodan trenutak, Joksimović to vreme provodi sa porodicom – suprugom Jovanom Joksimović, dvadesetjednogodišnjom ćerkom Minom i dvogodišnjim sinom Kostom.

Pozdrav iz backstage @kombankarena #concert

A photo posted by Zeljko Joksimovic (@zzeljko) on

“Tada se družimo, uživamo, smejemo se i radujemo nekim našim stvarima. Raduju me ti trenuci sa decom. Doduše, Mina je već odrasla i samostalna, a Kosta je mezimac u porodici”, rekao je pevač za 24sata.hr.

Mina, inače studentkinja Muzičke akademije, svojim izgledom je privukla pažnju medija, a Željko ističe da je pored lepote, krase i dobrota, ali i pamet.

Mislim da će je pratiti breme prezimena koje nosi i da će morati neprestano da se dokazuje. To nužno ne mora da znači ništa loše, ona će samo morati da radi više nego što bi trebalo da joj ja nisam otac. Najlepša stvar je da vas dete prestigne u talentu i uspehu, ali i da bude srećno. Ja ću joj pružiti svu podršku“, objasnio je Željko.

Coolest dad #soproud ❤️

A photo posted by Mina Joksimović (@minajokssimovic) on

AUTOR: svet.rs

IZVOR: 24.sata.hr

FOTO: ivan vučićević/instagram