scandal

April 25, 2019 15:30

By

ŽENA ĐORĐA DAVIDA SA ĆERKOM NAPUSTILA STAN Odselila se kod majke, a mnogi nisu ni slutili šta je razlog


Supruga Đorđa Davida pre nekoliko meseci sa trogodišnjom ćerkom napustila je njihov zajednički stan i odselila se kod majke.

Razlog zbog kog je Ana, supruga Đorđa Davida, otišla u stan svoje majke jeste taj što se osećala usamljeno jer muzičar previše vremena provodi na poslu, piše “Kurir Stars”.

Ona je, uz to, želela i da više vremena provodi sa svojom majkom, a kako se navodi u braku Ane i Đorđa Davida nema krize i oni se često viđaju.

– Ana je u poslednje vreme često bila sama, imala je mnogo obaveza oko ćerkice i nije sve mogla sama da postigne. Ðorđe je sada dobio dosta poslovnih angažmana i to nikako nije hteo da propusti, posebno ako uzmete u obzir da od rok muzike ne može mnogo da se zaradi. Njega je Ana podržala u svemu i mislila je da će izdržati to, ali David gotovo uopšte ne dolazi kući, samo uveče da prespava. Preko dana snima Zvezde Granda, a kada ih ne snima, radi kao mentor sa takmičarima. Često ide i na snimanja u razne emisije pa nije ni vikendom slobodan – rekao je izvor i dodao:

– Daleko od toga da je njihov brak u krizi, da se ne slažu. Naprotiv, ko god zna njega, zna i to da je veoma privržen supruzi i ćerki i da ih stalno pominje, pa se trudi da bar svaki drugi dan svrati da i vidi ih na pola sata.

https://svet-scandal.rs/vesti/dorde-david-otkrio-zasto-ce-sasa-popovic-morati-da-ga-pozove-u-sledecu-sezonu-zvezda-granda/

AUTOR: scandal!

FOTO: printscreen