Svet

September 8, 2020 23:00

By

Žestok odgovor Zorana Marjanovića! „Hoćete da odglumite i moju šlogiranu i nepokretnu majku?”

Serija “Pevačica” inspirisana je ubistvom Jelene Marjanović, ali Zoran Marjanović i dalje ne veruje da će se od januara na televiziji emitovati 12 epizoda o tragediji njegove porodice.

Ne može da poveruje šta se dešava!

Nakon izjave Milice Pavlović i Miloša Timotijevića ”Zoran neka tuži, mi ćemo da glumimo”, oglasio se i Marjanović.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

REC 🔴 Snimanje serije “Pevacica” je krenulo 🔜 #serijapevacica #cantwait

Објава коју дели Milica Pavlovic (@senoritamilica) дана

Šta ja imam sa njima zašto bi ih tužio, ne razumem. Punoletni su, mogu da glume u filmovima svih žanrova što se mene tiče – kaže Zoran, a na pitanje da li Milica može verodostojno da odglumi njegovu ženu bio je kratak:

Degutantno je to i komentarisati zaista.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Natasa Ninkovic (@natasaninkovic) дана

Serija se uveliko snima u jednoj vili na Dedinju, prepunoj ikona, a producenti su ulogu Zoranove majke Zorice, navodne vračare dodelili Nataši Ninković.

Vradžbine, magije, džigi bau – grozim se toga. To je veliki greh i pošast i za onoga ko se time bavi i za onoga ko te avetinje posećuje. To naša pravoslavna vera najstožije osuđuje. Spasenje duše i tela su post, pričest, ispovest. Svaka pravoslavna porodica treba da ima svog duhovnika u nekom od manastira ili u nekoj crkvi – kaže Zoran i poručuje slavnoj glumici:

https://www.instagram.com/p/CEeiDzOpOoc/

Moju oklevetanu majku neko glumi kažete? Neka odglumi izljaganu ženu koja je doživela dva moždana udara i leži nepokretna i polusvesna već skoro pet meseci. Tako da, ako nju iko ikada bude glumio neka odglumi i njeno zdravstveno stanje, ako može. Ja se hrabro se nosim sa sudbinom, volim svoj krst i ponosno ga nosim, iako je težak – moj je. Za istinu se borim, za decu živim ne posustajem.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/SVET

FOTO: ATA IMAGES