Zet Branislava Lečića
Svet

January 10, 2023 15:45

By

Zar on ćerku da mi ljubi: Ana Lečić pokazala dečka, Lekinog zeta svi odlično znate FOTO

Zet Branislava Lečića osvojio je njegovu ćerku veoma brzo 

Ana Lečić jedna je od retkih mladih glumica koje ne vole preterano eksponiranje u medijima. S prvim naznakama popularnosti, ćerka Branislava Lečića čvrsto je odlučila da svoju intimu skrije ili bar da je s pratiocima na “Instagramu” deli dozirano. Tokom proteklih par godina u pomenutoj nameri je uspevala, ali kako ljubav ume da promeni čoveka tako je i Lekina naslednica u ovom pogledu malo korigovala svoje stavove.

Pročitajte: Branislav Lečić se zapustio do neprepoznatljivosti, sve je zabrinuo svojom pojavom (FOTO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Lecic (@analecic5)

Naime, Ana je danas na društvenim mrežama objavila fotografiju sa dečkom, čime je svima dala do znanja da je ludo zaljubljena. Ćerka Branislava Lečića u vezi je sa Crnogorcem, takođe dramskim umetnikom, Vuletom Markovićem, a mada se već u samom startu osećala jaka konekcija između nje i izabranika, telentovana umetnica birala je da malo sačeka pre nego što svoja osećanja obelodani.

Pročitajte: Branislav Lečić tri decenije mlađu Ninu zamenio znatno starijom damom (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Lecic (@analecic5)

Za Aninu romansu, navodno, nije znao ni Leka, sve dok sam Vuleta pre izvesnog vremena u jednom intrevjuu nije rekao par reči o glumici i njihovom upoznavanju.

– Dobar tajming, da znate da ćutite, da znate da se igrate i da imate sreće da je sretnete – rekao je on za crnogorske medije, piše Story.

Pročitajte:  Prva supruga Branislava Lečića napravila pometnju na Instagramu: Ivana ima petoro dece i izgleda nestvarno dobro (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Lecic (@analecic5)

Zet Branislava Lečića izuzetno je zgodan i šarmantan te ne čudi što je Anu osvojio, takođe je vrlo pažljiv i romantičan što svedoči ovih par kadrova osvanulih na profilu mlade umetnice, a istina je i da mu kultura i vaspitanje nalažu da bude u dobrim odnosima sa budućom tazbinom.

Ćerka Branislava Lečića i njen emotivni partner upoznali su se tokom snimanja serije “Dug moru”, gde glume par. Ljubav se odmah rodila i s vremenom produbila te nikoga ne bi začudilo da završe i pred matičarem.

AUTOR: Svet

IZVOR: Story

FOTO: ATA images