Neda Ukraden
Svet

30 Marta, 2022 12:00

Zet Peca godinama krije tajnu tašte Nede Ukraden i Marinka Rokvića!

Neda Ukraden izuzetno poštuje i voli svog zeta Pecu Minovića, a beskrajno mu je zahvalna i što se potrudio da je pomiri sa Marinkom Rokvićem pre nego što je slavni pevač preminuo. Međutim, zet Peca godinama krije tajnu tašte Nede Ukraden i Marinka Rokvić, ali je sada to isplivalo.

Godinama krio tajnu tašte Nede Ukraden i Marinka Rokvića!

Desio se jedan incident između mene i Marinka Rokvića koji ja nisam mogla da mu oprostim. Za mene je to bilo prilično šokantno, da sam se ja jako naljutila. Mislila sam da će se on izviniti, ali nije, pa sam ja cijelu noć preplakala. Potpuno nepotrebno, jedan čin nervoze. Ne bi mi bilo šokantno, jer ja njega jako volim. Njegovu porodicu i njegove sinove. I eto,  deset godina nismo govorili, u stvari svako je radio svoj posao. I eto, zet je imao ideju da nas pomiri za moj rođendan i eto, to mu je pošlo za rukom – ispričala je Neda Ukraden kojoj je Marinko Rokvić poslao čestitku, tačno u ponoć za njen rođendan.

PROČITAJTE: Neda Ukraden u LJUBAVI sa slavnim KOŠARKAŠEM! Iz istog razloga je bila i sa Sašom Popovićem!

Marinko Rokvic

Ivan Vučićević

Ja sam ga odmah sutradan nazvala i otpevala sam mu pesmu, poslala sam mu video poruku i zet je to odvrnuo na razglasu – ispričala je Neda Ukraden.

Inače, cela estrada je ostala je u šoku kada je pre nekoliko godina zet Peca istetovirao njen potpis na svojoj ruci.

Neda Ukraden

Rajko Ristić

Bila sam na putu, zet mi je tražio da mu uslikam potpis sa pasoša, mislila sam da je stigao nekakav ugovor. Bila sam zaista ugodno iznenađena jer ga doživljavam kao sina. Veoma poštujem i volim način na koji se odnosi prema mojoj Jeleni i svojoj deci. Zet ima ćerku iz prvog braka, divnu devojku, zove se Milica. Svi se međusobno uvažavamo i poštujemo. Sve matične brojeve svoje dece je istetovirao. Smatra da sam ih mnogo zadužila jer smo mi velika porodica koja se mnogo voli, i to je bio motiv ovog gesta – objasnila je tada Neda Ukraden za SVET.

PROČITAJTE I: SAD JE STVARNO KRAJ! Razvode se Jelena Karleuša i Duško Tošić! Pevačicu već čeka veoma moćan muškarac!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ