Star

April 16, 2022 12:00

By

Više nije tajna! Evo kako je zet Željka Mitrovića stekao silno bogatstvo

Zet Željka Mitrović, Ukrajinac Ilija jedan je od najmlađih i najpopularnijih milijardera na svetu. Budući da neretko leti privatnim avionima, nosi isključivo markirane stvari a i obasipa lepu naslednicu imperije “Pink”, u koju je ludo zaljubljen,  skupim poklonima mnoge je zanimalo odakle Kristininom vereniku toliko novca.

Zet Željka Mitrovića je pun kao brod

zet željka mitrovića

Printscreen

Prema pisanju domaćih medija, zet Željka Mitrovića naslednik je porodične kompanije koja se bavi proizvodnom uranijuma. Oni koji poznaju biznismena tvrde da je Ilijina porodica jedna od najuspešnijih u svetu kad je u pitanju uraniju, a pošto je veoma obrazovan i vredan, osim porodičnog biznisa on je pokrenuo i sopstveni posao koji vodi iz Londona i Ujedninjenih Arapskih Emirata. Njegovo ime je vrlo poznato i cenjeno u svetu biznisa, ali  očito je da Ilija ume i da uživa u novcu koji pošteno zarađuje.

Pročitajte: Željko Mitrović poklonio Milici nešto što nijedna žena nije dobila!

zet željka mitrovića

Printscreen

Da ne štedi  svedoče brojne fotografije sa luksuznih putovanja koje objavljuje na društvenim mrežama, a priča se i da je veliki ljubitelj tompusa te da za jednu cigaru izdvoji čak 300 evra. Željkovu ćerku Ilija je upoznao tokom školovanja u Engleskoj, gde su zajeno studirali na najprestižnijem univerzitetu, a osim Kristine koju drži kao malo vode na dlanu, za srce su mu prirasli i njeni roditelji.

– Ukrajinac obožava Željka i odlično je upućen u svaki njegov projekat. Podržava ga u poduhvatima, a i s budućom taštom Milicom se savršeno slaže – kaže za”Kurir” izvor blizak porodici Mitrović.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Mitrovic (@milica.mitrovic.pink)

FOTO: ATA IMAGES