scandal

April 27, 2018 12:05

By

ŽIRI SKANDIRAO LJUBI U PINKOVIM ZVEZDICAMA: Ivana Peters ostala nema pred moćnim glasom petogodišnjeg čuda od deteta!

Najgledanije dečije muzičko takmičenje “Pinkove zvezdice” i ovog petka će od 21:45 časova doneti magiju u domove gledalaca širom regiona.

Ljuba Stanković će u osmom krugu otpevati pesmu “Kao moja mati” Zdravka Čolića i svojom interpretacijom uspeće da podigne ceo studio na noge. Nakon Ljubinog nastupa petočlani žiri ustao je i skandirao Ljubino ime, a Ivana Peters, koja je prvi put uživo čula ovo čudo od deteta, ostala je u šoku.

“Ti si toliko divan i toliko… Ne znam šta da kažem. Stvarno sa iznenađena da iz tako malog deteta dolazi takav glas i takva emocija”, rekla je Ivana.

I Selma Beriša će zablistati u ovonedeljnoj emisiji, kada će se predstaviti pesmom “Sve je laž” Dina Merlina.

“Ovo je prema mom mišljenju tvoj najbolji nastup ikada”, rekla je Jelena, a sa njom se složio i ostatak žirija.

Luka Utvić će pesmom “What a Wonderful World” Luja Armstronga raznežiti mnoge, dok će Mia Mustafa učiniti da se gledaoci osećaju kao da gledaju nastup svetske zvezde kroz interpretaciju hit pesme “Wild Thoughts”, koju u originalu izvode Rijana, Brajson Tajler i di-džej Kaled.

Tokom njenog performansa, uz taktove ove pesme, zaigrali su i Ivana i Milan Stanković.

Maestralna Teodora Marković hrabro je izabrala pesmu Goce Tržan “Zarobljena” i svojim glasom poptuno oduševila pevačicu, ali i ceo žiri i publiku u studiju.

“Do sada u ovom takmičenju čini mi se da niko nije otpevao neku moju pesmu bolje od tebe večeras”, prokomentarisala je Goca koja je igralabez prestanka tokom njenog nastupa.

Pored njih, ovog petka videćete i nastupe Tomislava Božovića, Valerije Voikove, Ognjena Repanovića, Anje Spasić, Emilije Mitrović, Relje Ćetkovića i Teodore-Tare Stojanović.

Ne propustite najbolju decu i najlepše glasove regiona u vašem omiljenom šou programu “Pinkove zvezdice” u petak 27. aprila u 21:45 časova samo na TV Pink!

https://svet-scandal.rs/vesti/decak-koji-je-osvojio-balkan-pustio-glas-uz-pomoc-sase-kovacevica-otpevao-baladu-koja-ce-vam-razoriti-srce-video/

AUTOR: scandal!

FOTO: promo