Žiri Zvezda Granda svet portal svet
Svet

January 1, 2024 09:00

By

Zvezde Granda dobijaju novog člana žirija: Ona će Cecu gurnuti u drugi plan i jedva čeka taj trenutak

Žiri Zvezda Granda možda dobije još jednog člana

Jovana Jeremić postala je jedna od najpopularnijih voditeljki u Srbiji, srećna je u vezi sa biznismenom Draganom Stankovićem, kupila je stan na Dorćolu, međutim ona i dalje ima neostvarene želje. Jedna od njih je da ima vilu sa teretanom, bazenom i parnim kupatilom na Dedinju ili Senjaku, a druga je da je  žiri Zvezda Granda primi u svoje redove.

Žiri Zvezda Granda svet portal svet

Antonio Ahel / Ata images

– E, neka to bude moja novogodišnja želja. Ja sam to želela svih ovih godina. Ako me budu pozvali prihvatiću, mislim da ja falim žiriju Zvazda Granda, njima treba da dođe doktor za šou biznis. To je nekada bila Karleuša, ona sad više nije tamo, ali ja bi bila vrhunski član i karika koja je falila sve ove godine – rekla je Jovana za Svet.

Pročitajte Jovanin bivši muž i novi dečko oči u oči – Biće vas stid kada čujete šta su rekli 

S obzirom na to da joj velika želja da bude članica žirija pomenutog takmičenja, bilo je za očekivati da je na tu temu već razgovarala sa Sašom Popovićem, ali nije.

– Ne, ne poznajem ga lično, ali evo preporučite me vi njemu. Sa mnom može samo da dobije, ne može da izgubi. Popović i ja smo po horoskopu sijamski blizanci, oboje imamo mesec u Jarcu, i fantastično bismo se slagali – rekla je Jovana.

Žiri Zvezda Granda – Ništa bez Karleuše

Jovana je ranije izjavila da je Karleuša bila najzanimljiviji član žirija, a da je to sada Marija Šerifović, te da je ona najkompletnija od svih. JK i Cecu, kaže ne bi poredila.

Žiri Zvezda Granda svet portal svet

Ata images

– Ne bih ja to poredila, jer njih dve nemaju istu energiju. Ceca je dala žiriju na težini, na ozbiljnosti, vokalnoj sposobnosti. Ona ima svoju jako bitnu ulogu. Ceca nije došla da bude skandal majstor, ona to nikad nije bila. To nije njen stil. U tom smislu Ceca je deo žirija kao najbolja pevačica u zemlji, tu nema priče. Ona je naša najveća zvezda, a žiriju fali skandal majstor. Ja treba da budem ta koja pravi haos. Zapamtite, ja sam jedina koja je gora od Karleuše – rekla je ranije Jovana.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES