Star

20 Avgusta, 2021 15:00

Život Jovane Jeremić na FILMSKOM platnu! Priča o velikoj NEPRAVDI i traumi za ceo život!

Život Jovane Jeremić biće pretočen u film. Jovana Jeremić je objavila vest na Instagramu da se o njoj snima film, tačnije o događaju iz njenog detinjstva kako, a pratioci su pisali da bi „ovo bilo bolje od toga da je postala đak generacije”. Upravo je i to lajt motiv filmske priče, detalj iz Jovaninog detinjstva, odnosno kako i zašto ona nije postala đak generacije u osnovnoj školi.

Život Jovane Jeremić kao film!

Jednima je ova priča bila smešna, drugi su bili iznervirani, a treći su se poistovetili sa Jovanom budući da su i oni na svojoj koži osetili nepravdu. Ravnodušan nije ostao niko. To je navelo režisera da se pozabavi ovom temom i da donese odluku da snimi film o tome jer smatra da bi to izazvalo veliku pažnju publike. Ova tema je veoma važna, a deca širom Srbije doživljavaju brojne nepravde u osnovnim i srednjim školama, naročito u manjim sredinama, tako da bi ovaj film, osim komercijalnog uspeha, skrenuo pažnju i na veoma važnu društvenu temu, smatra reditelj – rekao je neimenovani izvor blizak voditeljki i dodao da postoji ideja da u filmu zaigra čak i Jovana, piše Mondo.rs.

Jeremićeva, nažalost, ne bi mogla da glumi samu sebe jer bi glavna uloga trebalo da bude poverena devojčici od 14-15 godina, ali je reditelj i tu došao na sjajnu, ali ujedno i kontroverznu ideju, a to je da angažuje voditeljku da glumi direktorku škole, odnosno da se stavi u ugao onih koji su joj, kako je sama istakla, naneli životne traume. Ovakva postavka stvari bi bila odlična za marketing, a Jovana je stručnjak za ovu temu, pa bi briljirala na konferencijama za štampu i u emisijama. Njoj tek treba scenario i predlog da stignu na kućnu adresu, ali nema sumnje da će je ponuda oduševiti.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: RAJKO RISTIĆ