Zlata Petrovic
Star

22 Marta, 2022 18:13

4 puta se nesrećno udavala, a sa 16 godina je ostala u drugom stanju! Tužno detinjstvo Zlate Petrović je ostavilo RANE!

Pevačica Zlata Petrović spletom životnih okolnosti kao veoma mlada bila je primorana da sazri pre svoje generacije, a već sa 14 godina bila je udata za čoveka kojeg nije volela, već je to bio dogovoreni brak. Roditelji su je obećali za imućnog mladića iz ugledne, seoske porodice. Već nakon dve godine rešila je da želi da se bavi muzikom, ali je saznala da je u drugom stanju sa samo 16 godine.

– Kod nas ženska deca ne nastavljaju školovanje. Ili se udaju ili ostaju u kući da rade. Nisu nas prodavali za pare, to su sada običaji po romskim svadbama u Italiji ili Parizu. U moje vreme su bogataši birali vredne devojke. Kada su roditelji tog mladića videli da čistim, perem, radim, izabrali su me da budem žena njihovom sinu. Mene niko ništa nije pitao! Ali nisam se protivila, znala sam da tako mora. Samo sam bila ljuta na život. Plakala sam tri meseca iako je moj muž, kom ne želim da pominjem ime, bio neverovatno lep i dobar dečko – rekla je svojevremeno Zlata medijima, a potom je nastavila ispovest.

Pročitajte: Ćerka Goce Božinovske oplela po majci i Zlati Petrović: „Više nisu smešne!“

Rajko Ristić

– Bila sam u četvrtom mesecu, stomak je već počeo da mi raste. Posle deset dana moljakanja uspela sam da ubedim mamu da abortiram. Neka mi Bog oprosti, to je moj najveći greh koji decenijama nosim. Ali niko nije hteo da mi uradi kiretažu zbog toga što je dete već bilo živo u mom stomaku. Jedva sam našla doktora u Ljigu koji je pristao da mi to uradi bez bojazni da će ga uhapsiti, pošto je to bilo nezakonito. Nisam razmišljala da li ću se kajati jer mi je samo bilo u glavi da se rešim deteta i skinem teret sa grbače. Naživo su me sekli kad su mi radili kiretažu, a ja sam sa tog stola uveče otišla da pevam! Sela sam sa majkom u autobus za Beograd, a potom za Milorce, mesto u kom sam tog istog dana imala nastup – pričala je Zlata.

Pevačica je zatim imala još jedan brak, koji je kratko trajao, a kada je postala punoletna već je bila u trećem braku, sa kolegom Hasanom Dudićem sa kojim ima naslednika Miljko. Nakon kraha braka od Hasana udala se za voditelja Zorana Pejića Peju, sa kojim je dobila sina Jovana, ali ni ni u ovoj zajednici nije bilo sreće.

RAJKO RISTIĆ

Pročitajte: Tajno se RAZVEO od 19 godina mlađe lepotice, koja mu je rodila dvoje dece! Evo kako sada izgleda Nedeljko Bajić Baja! (FOTO)


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: STAR

FOTO: Ivan Vučićević