ZLATA PETROVIĆ
Star

1 Januara, 2022 16:00

Zlata priznala da je muškarci više ne interesuju!? „Moj partner je moja Goca!“

Zlata Petrović i u šezdesetoj godini žari i pali svojim izgledom, pa ni muško, ni žensko nije ravnodušno kada je vidi. Međutim, pevačica koja nema dlake na jeziku i koja je poznata kao velika zavodnica, priznaje da je muškarci više ne zanimaju.

ZLATA PETROVIĆ

ATA/IMAGES

-Ne znam stvarno, svi se hvataju za moj izgled, daleko od toga da mi ne prija kada mi kažu da izgledam lepo, ali to je valjda genetika, jer ja nikada ništa radila nisam, nemam botoks, silikone, nisam protiv toga, ali nisam do sada imala potrebu da radim bilo šta. Trudim se da se doteram kad gostujem negde ili kad nastupam, ali nisam uopšte opterećena izgledom. Da vam kažem nešto, ja sam žena u godinama, klimaks je odradio svoje, tako da mene muškarci u tom smislu ne interesuju. Hvala Bogu, imam odrasle sinove, unuke predivne i ja sam srećna žena, valjda se to zadovoljstvo i ispoljava, pa izgledam tako kako izgledam – rekla je Zlata za Star i dodala:

Zlata priznaje da je muškarci više ne interesuju!?

GOCA BOŽINOVSKA

RAJKO RISTIĆ

-Moj partner je moja Goca, nas dve smo ispunjene žene, volimo se kao sestre i šta će nama bilo ko. Ja stvarno nisam neko ko je voleo da ogovara svoje kolege, ja gledam svoja posla i svoj život, nikad loše nisam rekla za bilo koga. Volim sve i poštujempriča Zlata koja decu Goce Božinovske doživljava kao svoju.

-Ma, Gocina deca su i moja, kad se Bojana porodila, rekla sam da sam opet postala baba. Gocili moja obožava bebu, ona jedva čeka da joj ga utrape da ga čuva. Očarana je sa njim, ma mnogo je sladak i mirna je beba. Daće Bog da imamo još unučića, nema veće radosti od toga, džabe sve, to vam je jedina, prava sreća završava Zlata.

Pročitajte: Goca Božinovska odlepila na nastupu: RAZBILA GOSTU GLAVU!

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/RAJKO RISTIĆ/ATA/IMAGES