Star

23 Januara, 2021 16:00

Zolina majka: „Miljana je KONAČNO PROŠLOST! Hoću Anu za SNAJKU!”

Lazar Čolić Zola više ne može da sakrije koliko je opčinjen Anom Bulatović. Njih dvoje još uvek nisu u zvaničnoj vezi, ali se Zola nada da će se uskoro i to desiti. Kako saznajemo od komšinice iz Dervente, njegova majka Bosa moli Boga da se Ana i Zola smuvaju.

Zolina majka: „Miljana je konačno prošlost”

Bosa je presrećna jer se Zola otkačio od Miljane, mirnije žena spava, da se ne lažemo, ona nikako nije bila za to da joj Miljana bude snajka. I te poklone koje je navodno ona slala Miljani, to je Zola sve slagao, kakvi ona slala. Bosa je oduševljena Anom, pogotovo što vidi kako ona utiče na Zolu. Od kako se muva sa njom, on pere, sprema hranu, on više vodi računa o sebi, čak je i smršao, ustaje na vreme, nema više kazne, baš onako kako treba da se ponaša. Rekla mi je Daće Bog da se Ana i Lazar spoje i da to napolju bude kako treba, ona je baš devojka za kuću, mnogo lepo utiče na mog Lazara. Čoveka bi napravila od njega, baš navijam da mi bude snajka. Konj je ako je izgubi! Samo da se otarasio Miljane, ona je zlo, ona mi ga je upropastila! Rekla mi je još da je čula da su Anini protiv Zole, ali ih razume jer on sa Miljanom pokazao najgore strane – priča izvor Stara i dodaje:

Ona je rekla da će da nabavi broj Anine mame i da nazove ženu, da popričaju, da joj objasni neke stvari. Volela bi baš da joj Ana bude snajka, a mislim da bi se njih dve mnogo lepo slagale – završava komšinica.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR