svet

October 11, 2017 19:37

By

Zoran Marjanović moli sudiju da se oženi u zatvoru!

Zoran Marjanović očigledno je izuzetno vezan za svoju ljubavnicu Zoku čim moli sudiju da se ženi u zatvoru kako bi mogla da ga posećuje.

“Deluje kao da je tek sad postao svestan da neće izaći na slobodu brzo kao što je mislio. Prvih dana ponašao se daleko opuštenije. Kako dani prolaze, sve manje priča, povukao se prilično. Ipak, kada progovori, uglavnom priča o maloj ćerki Jani, ali i Zorici i tome kako mu ta žena mnogo nedostaje i koliko je voli. Ona mu do sada nije bila u poseti i njemu to teško pada. Zato je izrazio želju da se venča iza rešetaka”, otkriva izvor blizak Marjanovićima.

On objašnjava da, po zakonu, Marjanović ima pravo da sudu podnese ovakav zahtev i da u tom slučaju on ne bi bio pušten iz pritvora, već bi se ceremonija obavila unutar zatvora.

“Kada zvanična molba stigne u sud, o njoj odlučuje sudija za prethodni postupak. Ukoliko odobri, što ne bi bio prvi put u praksi, matičar i mlada dolaze u Bačvansku. U ovom objektu, takođe, postoji i kapela u kojoj može da se organizuje i crkveno venčanje”, dodaje izvor.

AUTOR: svet

FOTO: Svet, Instagram