Zorica Brunclik, Miroljub Aranđelović Kemiš
Svet

30 Juna, 2021 20:10

Zorica Brunclik proslavila rođendan u krugu porodice i prijatelja!

Gala fešta!

Folk zvezda Zorica Brunclik proslavila je rođendan okružena porodicom i bliskim prijateljima, i to je prvo veće slavlje u kući Zorice i Kemiša, koji su većinu pandemije proveli u samoizolaciji. Da se nije uželela samo druženja, već i pevanja, potvrdila je otkrivši da je zakazala koncert u Beogradu.

Zorici deca pesmom čestitali rođendan

Zorica Brunclik

Najtiražnija pevačica u istoriji domaće estrade će se sa onima koji vole njene hitove družiti 11. novembra u „Štark areni”, naravno, ukoliko epidemiološke mere to budu dozvolile. Ovu odluku donela je nakon što je tri puta otkazivala termine za nastup u Centru „Sava”, a zanimljivo je da je poslednje druženje sa publikom u prestonici Srbije legendarna pevačica imala na isti datum pre sedam godina.

Nije nam se očigledno dalo da se družimo u Centru „Sava”, ali ko zna zašto je to dobro. Radujem se Areni, i nadam se samo da će sve biti u redu, pa da se živi i zdravi družimo tamo. A sad da vidimo da nisam zaboravila da pevam – kroz šalu je rekla gostima Zorica i otpevala im nekoliko svojih hitova, otpočevši tako zabavu.

Zorica Brunclik, Miroljub Aranđelović Kemiš

Proslava rođendana bila je organizovana u porodičnoj vili u Beogradu, a Kemiš je Zorici priredio iznenađenje tako što su čitavo dvorište i kuća bili dekorisani hiljadama raznobojnih balona. Specijalna dekoracija bila je postavljena i u sali koju su u okviru kuće izgradili specijalno za proslave, a među prijateljima koji su došli da sa Zoricom proslave bili su Jasna Kočijašević, Gordana Šaulić, Andreana Čekić, Bojana Barjaktarević, Aco Pejović, Bane Obradović, Žika Jakšić

Posle Zorice mikrofona su se latili i gosti, a uz pesmu „Prođi sa mnom ispod duge”, koju im je izvela Bojana Barjaktarević, ovogodišnja trostruka pobednica „Nikad nije kasno”, bračni par je zaplesao. Ipak, najemotivniji trenutak bio je kada su izneli tortu. Tada su Zoricu okružila deca Miljana, Marija, Zlata i Đorđe, koji su je izljubili i poželeli sve najlepše da bi joj potom Miljana i Marija otpevale pesmu „Ja nemam drugi dom”, što je slavljenica ispratila sa ponosom i suzama u očima.

AUTOR: SVET

FOTO: PRIVATNA ARHIVA