Scandal

14 Decembra, 2020 18:00

Zorica Brunclik zapela da ZAMENI 30 godina stare SILIKONE!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Zorica Brunclik zapela je da pod hitno zameni silikone u grudima koje je ugradila pre 30 godina! Međutim, njen muž Kemiš smatra da je to sada rizično zbog epidemije i da nema potrebe da eksperimentiše jer su joj grudi kao salivene, a i za sve ove godine redovno se kontrolisala i sve je bilo u redu.

Kemiš u strahu da će ugroziti zdravlje!

Drugim rečima, njeni silikoni su toliko kvalitetni da ne zahtevaju remont, međutim, Zorica i te kako vodi računa o sebi i prosto želi promenu.
Za sve ove godine Zorica je radila još neke korekcije, mada nisam sigurna šta je u pitanju, možda i nije. U svakom slučaju drži do sebe i ulaže u svoj izgled kao i svaka uspešna i savremena žena – započinje izvor i dodaje:

Ona je prva ili među prvim javnim ličnostima s naših prostora koja je radila korekciju grudi. Dakle, žena je decenijama unazad upoznata sa svim savremenim tehnikama i mogućnostima estetskih korekcija i normalno je da se sređuje i neguje. Zato i važi za jednu od negovanijih žena sa Balkana. Zato verovatno i hoće da uradi nove silikone, ali se Kemiš s tim ne slaže jer je doba korone i plaši se da to može da bude mač sa dve oštrice. Rekao joj je Ma smiri se, sedi tu i ćuti, imaš super silikone! Čekaj da sve ovo prođe, lako ćeš se ulepšavati. Neću da brinem šta sve može da se desi zbog grudi koji su ti i tako kao salivene – prepričava nam izvor i za kraj kaže:

Ali znate Zorku, što ona naumi, mora da ispuni, mada možda sad i posluša muža jer je zaista sve rizično zbog koronezavršava naš izvor.
Podsećanja radi, Suzana Mančić je javno ispričala da je Zorica prva ugradila silikone u grudi i da joj je svojevremeno preporučila hirurga zbog čega se pevačica naljutila i dan – danas zamera Suzani što je to obelodanila.

– Od naših pevačica Zorica je prva imala silikone. Bile smo zajedno na turneji i ja sam bila oduševljena njenim poprsjem, ispitivala sam je gde je radila intervenciju, da li je bolelo, koliko košta… Ona mi je sve objasnila i preporučila mi svog hirurga u Minhenu, čije ime, verovali ili ne i dan-danas pamtim, zvao se Gerd Knoten! On mi je uradio takve grudi da su odlične i posle 30 godina – izjavila je Suzana pre nekoliko godina.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČICEVIC/SCANDAL