Zorica Marković
Star

24 Jula, 2021 19:00

Zorica Marković otkriva: Ceca Ražnatović mi je rekla da hoće da pomogne Milici Kemez!

Zorica Marković otkriva!

Zorica Marković otkriva: Ceca Ražnatović mi je rekla da hoće da pomogne Milici Kemez! Pevačica je besna kao ris jer mnogi misle da ona samo skuplja poene nudeći pomoć Milici Kemez, a za STAR otkriva da je se Ceca Ražnatović takođe ponudila da pomogne.

ONA MI JE PLAKALA NA GRUDIMA, ZATO SAM JOJ PONUDILA DOM

Zorica Marković

Mene je dirnula priča Milice Kemez kada je trebalo da izađe iz rijalitija i kada se obratila kameri da ne zna da li će je neko sačekati, a ima samo sestru Mirelu. Milica ne zna kakva je situacija napolju po pitanju veze njene sestre sa Borom Santanom. Verovatno bi je neko prevezao do hotela, ali šta bi radila sutra, ko bi je zagrlio posle deset meseci provedenih u rijalitiju. Pa ona je meni zajedno sa Lunom plakala na grudima. Ja sam kao majka, kao roditelj i čovek reagovala i ponudila joj svoj topli dom, a ovi drugi što pišu i pričaju i ogovaraju me neka jedu g***a. Meni ne treba ni reklama ni publicitet – objašnjava Zorica i otkriva kakvu vrstu pomoći je ponudila Kemezovoj.

Ceca Ražnatović

– Dogovor je da dođe do mene da sednemo i vidimo koja vrsta pomoći joj treba. Mora da odluči gde će sa montažnom kućom koju je dobila, možda hoće da je proda. Rekla mi je da mora da priča sa Mirelom i Borom i da odluči šta je najbolje za nju. Za sada joj je sve zbrkano. Posle finala mi je i Ceca Ražnatović poslala poruku i rekla da je ona tu ako Milici nešto zatreba, da mogu slobodno da je kontaktiram. Hvala Ceci, pa i logično je očekivati od nje da želi da pomogne – kaže pevačica i osvrće se na tračeve da je pre godinu dana prevarila Milicu kada joj je ponudila lokal na korišćenje, a posle joj javila da je isti prodala.

Pročitajte: Zorica Marković se ubija od para! Sve što je zaradila uložila je u OVAJ BIZNIS, vraća joj se VIŠESTRUKO!

Milica Kemez

Zorica Marković otkriva!

Što se tiče lokala koji imam, taj lokal nije prodat i dalje je u mom vlasništvu. Ja sam Milici nudila da tu otvori salon, ali je ona ušla u rijaliti i od toga nije bilo ništa. Ta ponuda i dalje stoji. Ja sam Milicu tri puta zvala, ali nije zbog obaveza stigla da se vidi sa mnom. Ko zna, možda ona i neće moju pomoć, možda ima druge ljude koji će joj pomoći. Ja sam čak Milici predložila i svog advokata da joj pravno pomogne oko salona koji je držala ranije, a sa kojim je imala problema, a šta je dalje bilo, ja zaista ne znam. Ja njoj ne pomažem od juče, da se zna!

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, ATA IMAGES