zaratili

17 Septembra, 2022 12:30

Kraj jedne ere – Zvezde Granda pred gašenjem? Popović i Jakšić u nikad gorim odnosima, ovo je razlog

Zvezde Granda – kraj je sve izvesniji?

I dok mnogi sa nestrpljenjem iščekuju novu sezonu omiljenog pevačkog takmičenja, „Zvezde Granda“, emitovanje pomenute emisije je pod velikim znakom pitanja. Neizvesnost u vezi sa početkom nove sezone i dalje traje, a odnosi među nekada bliskim saradnicima Sašom Popovićem i Žikom Jakšićem navodno su postali još gori.

Naime, šou „Nikad nije kasno“ dobio je navodno udarni termin na Prvoj televiziji. Tako da će se od sada projekat Žike Jakšića emitovati subotom sa početkom u 21 čas, nove epizode uveliko se snimaju, dok se o „Zvezdama Granda“ ne priča, piše „Objektiv“.

Pročitajte: ŠTA SE DEŠAVA KAD SE KAMERE UGASE: ZVEZDE GRANDA RAZVEZALE JEZIK O ĐORĐU DAVIDU!

Zvezde Granda - kraj

Foto: Ata images

– Saša je ionako nervozan što snimanje još nije počelo, a dogovora o nastavku emitovanja još uvek nema. Saradnici ga poslednjih dana zovu i pitaju kada će nastaviti sa radom, a iz takta ga je dodatno izbacilo saznanje da će u njegovom terminu biti emitovan šou. Preuzimanje udarnog termina Sale doživljava kao da mu je Žika zabio nož u leđa – kaže izvor blizak „Grand produkciji“.

Zvezde Granda – kraj je evidentniji, ako u obzir uzmemo da su Popović i Jakšić u sukobu mišljenja, još od ranije. Žika, koji je još od 2003. godine bio jedan od producenata i glavnih urednika emisije „Zvezde Granda“ i po čijoj je ideji „Grand“ i napravio čitav šou, razišao se u poslovnim razmišljanjima sa tadašnjim vlasnicima produkcije, Sašom i Brenom još 2014. godine.

Pročitajte: Zvezda Granda – kraj – Saša Popović gasi Grand? Ovo su razlozi

Zvezde Granda - kraj

Foto: Ata Images


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Objektiv

FOTO: Youtube printscreen