Sin Nade Topčagić
Svet

March 6, 2021 10:00

By

Dalje nema, samo OSKAR!

Nada Topčagić ni kriva ni dužna našla se u epicentru svih medija regiona ali i Evrope. Na „Sanremu” tokom gostovanja Zlatana Ibrahimovića orkestar je uživo odsvirao njenu pesmu „Jutro je”, a popularna pevačica nam u dahu otkriva svoje utiske.

Samo Oskar!

Preponosna sam. Ovako sam se osećala samo 1978. godine kada sam snimila „Zaklanjaš mi sunce”, kad sam u Domu sindikata od anonimusa postala zvezda ondašnje Jugoslavije. Ovo je vrhunac moje karijere. Ovo je prvi put da je “Sanremo” svirao tuđu pesmu i to baš “Jutro je”. Te noći mi se telefon usijao. Dva dana su dolazile sve moguće televizijske ekipe sa svih strana. Davne 1990.godine Zlatko, menadžer i ja smo bili na ručku kod Zlatana i njegove porodice u Švedskoj, kada sam imala turneju. On je tad imao 13, 14 godina. Tad nam je njegov otac pričao da ima sina koji strašno igra fudbal. I dolazi dečko, visok, crn, šikljav, nos malo povijen, govori srpski i kad je video Nadu izbečio je oči. Voleo je njene pesme. – ushićeno je ispričala Nada za Svet.

Mislimo da su organizatori videli kod njega na instagramu kad je petstoti gol proslavio uz “Jutro je”, pa su odlučili da ga iznenade. Ibrahimoviću, tom detetu sam zahvalna do groba što je udario pečat na moju karijeru. Više od ovoga ne može. Jedino da me pozovu na dodelu Oskara ili na “Pesmi Evrovizije” u špicu – zaključila je ponosno Nada.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/ PRINTSCREEN