Svet

January 21, 2022 16:02

By

UKLETA ZGRADA! Supruga Bore Đorđevića okončala život na istom mestu gde i Sandin sin!

Vest da je sin političarke Sande Rašković Ivić izvršio samoubistvo skokom sa petog sprata zgrade u kojoj je živeo, potresla je celu srpsku javnost. Nažalost, mladi Ivić nije jedina poznata ličnost koja je svoj život tragično okončala u beogradskoj ulici 27. marta.

Supruga Bore Đorđevića okončala život na istom mestu gde i Sandin sin!

Niame, pre petnaest godina, u istoj zgradi gde je prerano preminuo Sandin sin, suicid je počinila i Dragana Đorđević, bivša supruga Bore Đorđevića, frontmena grupe “Riblja Čorba”.

Kako je istraga tada pokazala, Dragana je život okončala popivši tablete, što je Đorđevića veoma potreslo.

Bora i Dragana su se upoznali kada je pevač iz Čačka došao u Beograd. Ona je tada bila u braku, a na rokera u početku uopšte nije obraćala pažnju.

U vreme snimanja albuma “Pokvarena mašta i prljave strasti” krajem 1980. godine, Bora se vratio sa odsluženja vojnog roka, a Dragana se upravo razvodila od prvog supruga sa kojim ima ćerku Tamaru. Vezu su započeli odmah posle njenog razvoda, a mesto njihovih sastanaka bila je kafana “Mali Taš”. Ubrzo su se venčali, ali nisu pravili svadbeno veselje. U braku su dobili sina Borisa. Međutim, Draganin i Borin brak takođe je završen razvodom, a ona je nedugo potom okončala svoj život.

PROČITAJTE I… Đokovići progovorili o problemima u braku! Srđan otkrio kakav je u napadu ljubomore!

FOTO: ATA IMAGES