scandal

March 2, 2020 13:30

By

Luna popljuvala Gastoza – “SLAGAO JE! Muka mi je više od njegovih igrica i provokacija!”

Pobednica druge sezone rijaliti programa “Zadruga“, Luna Đogani, sinoć se pridružila ostalim zadrugarima u Beloj kući. Međutim, ovaj put ona je ušla kao gošća i ne bori se za glavnu nagradu.

Poznato je da je na prethodnoj Zadrugoviziji jedan od članova žirija bio Nenad Marinković Gastoz. Tom prilikom preneo je  njenom ocu Gagiju Đoganiju da ga je Luna navodno pozdravila. Međutim, pevačica je rešila da to demantuje.

Kupite SCANDAL! LUNA KRIJE LJUBAV SA OVIM PEVAČEM! Anabela ih pokriva! ANASTASIJA SE PLAŠI DA CECA NE SAZNA OVU ISTINU! Mateja IMAO BURNU PROŠLOST SA KAĆOM GRUJIĆ! (VIDEO)

Darko Lazić se ne smiruje! Marina OČAJNA, moli Boga da je živ!

OVO ANA KRIJE OD DAVIDA! Čim izađe iz Zadruge SELI SE kod Soraje!

– I samo da znaš, Gastoz je slagao, nikakav pozdrav ti nisam poslala, sad mogu da kažem javno. Muka mi je više od njegovih igrica i provokacija. Znam ja šta je on hteo – rekla je Luna.

Podsećamo, podigla se velika prašina u javnosti kada je Luna javno priznala ljubavnu aferu sa Gastozom. Ova tema dugo je bila aktuelna u Beloj kući tokom druge sezone rijaliti programa Zadruga. Kada je jednom prilikom Gastoz došao kao gost na žurku, sve oči su bile uprte u njih dvoje i dugo se polemisalo o njihovom odnosu tokom te večeri.

AUTOR: Scandal

FOTO: Youtube Printscreen