scandal

March 1, 2020 16:00

By

OVO ANA KRIJE OD DAVIDA! Čim izađe iz Zadruge SELI SE kod Soraje!

SCANDAL! U NOVOM BROJU DONOSI! 

Ana Korać i David Dragojević deluju kao golupčići, međutim, Koraćeva ima planove nakon rijalitija, ali oni uključuju samo nju! Davida tu nema ni na mapi! Kako je SCANDAL! pouzdano saznao, Ana je sve do detalja isplanirala sa svojom drugaricom Sorajom, pa će kad joj legnu svi honorari iz rijalitija zauvek napustiti i Srbiju, ali i Davida!

Snimak kao DOKAZ da su Iva i Karić imali S*KS?! Ona navlači GAĆICE, pa traži maramice! (NECENZURISAN VIDEO)

NAPUŠTA ZADRUGU! Sutra ga vode na OPERACIJU – Zaboravio na kamere pa mu izletelo! (VIDEO)

HEROINA UGLEDALA SVETLOST DANA! Anastasija Ražnatović obradovala publiku novom pesmom!

Ana mu radi iza leđa!

On, naravno, o tome ne zna ništa, pa će blago rečeno da se šlogira kada sve sazna!

– Kada sazna šta mu je radila iza leđa, to će Davida pogoditi kao grom iz vedra neba! Ana pak želi da ide iz Srbije jer tamo ima mnogo više potencijala za zaradu i poslove – započinje izvor magazina SCANDAL!  i dodaje:

– Možda će biti u Moskvi ili u Beču, sve zavisi od toga gde će se tada nalaziti Soraja. A Davidu ništa nije rekla da ne bude uznemiren dok su u rijalitiju. Ona će njemu svakako ponuditi da dolazi kod nje ili da se čak i on preseli, ali što se nje tiče, svakako se seli jer je sigurna da u inostranstvu ima mnogo više mogućnosti za modeling, kao i za snimanje reklama, spotova i slično. Preko za jedno pojavljivanje može da uzme oko 20.000 evra, a ovde jedva da zaradi par hiljada evra. E sad, na Davidu je da odluči da li će da joj se pridruži ili ne, videćemo – zaključio je izvor za magazin SCANDAL!.

AUTOR: Scandal

FOTO: Youtube Printscreen