Ćerka Svetlane Bojković svet novine svet portal
Svet

April 26, 2024 18:15

By

Ceca Bojković iskreno o najvećem gubitku svoje ćerke: Najviše sam se radovala, ali Bog je rekao drugačije

Ćerka Svetlane Bojković nije se ostvarila kao majka

Ćerka Svetlane Bojković, jedna je od najznačajnijih glumica a Svetlana Bojković jedno od najcenjenijih imena domaćeg pozorišta, ali i kinematografije. Celog života ćerki Katarini pruža neizmernu podršku. Kako je glumačka diva ispričala, svaku mladalačku traumu svoje naslednice je dvostruko propatila, a najviše se obradovala kada je Kaja dobila jedinu nagradu kojom ona, uprkos višegodišnjoj karijeri, nikada nije nagrađena.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Katarina Zutic (@kaja_zutic)

Ćerka Svetlane Bojković – Borba za potomtsvo nije bila laka

Ipak Ceca Bojković, naša glumica zauvek će ćaliti za nekim stvarima koje se nisu dogodile. A, na koje i nije mogla da utiče…

– Najviše sam se radovala kada je dobila Sterijinu nagradu, jedinu koju ja nikad nisam dobila. To je za mene, njenu majku, bilo posebno važno. Ako Bog hoće da te kazni i učini da se ‘najedeš’ glume, onda odredi da ti i dete bude glumac – ispričala je Ceca Bojković. Ćerka Svetlane Bojković prošla je mnogo toga tokom borbe za potomstvo.

Pročitajte Došlo je do razvoda, Dijana je krivicu prebacila na mene, ali za svađu je potrebno dvoje

– Kaja je imala veliku podršku svog muža i moju, naravno. Srećna sam što smo to prevazišli. Toliko ljudi nema decu, pa živi dobar i ispunjen život. Naravno, lepo je imati unuke koji nastavljaju tvoju porodičnu istoriju. Ja to neću imati, a Katarinina i moja životna priča za mene je velika nagrada. U mom ovozemaljskom trajanju ogleda se sve što sam htela i umela – rekla je glumica ranije za “Gloriju” koja je svojevremeno ispričala da je Kajino rođenje doživela kao dar od boga.

Ćerka Svetlane Bojković svet novine svet portal

Ata images

Ćerka Svetlane Bojković nije se ostvarila kao majka, glumica očajniči žali za tim

– Jako sam želela da rodim, a imala sam, pre toga, probleme sa trudnoćama. Zato sam ovu trudnoću prihvatila kao dar od Boga. Bila sam vrlo srećna. Tokom ove trudnoće imala sam samo pozitivne misli. A porođaj sam doživela kao kosmički doživljaj. Jer, ne postoji ništa na ovom svetu što može da se poredi sa trenom kad sam čula prvi plač moje Kaje – rekla je Bojkovićeva.

Pročitajte Hteo je da me iznenadi, a onda je izvadio batak – Ljubavna priča Cece Bojković i Miloša Žutića će vas nasmejati do suza

Katarina Žutić već deset godina uživa u zajednici sa muzičarem Nemanjom Aćimovićem, a pre toga je četiri godine u braku sa Sašom Lazarevićem, a tokom period razvoda, kako sama kaže, nije bila zainteresovana za muškarce pisala je ranije Lepa & Srećna.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images