Deda Novaka Đokovića svet portal svet
Svet

April 25, 2024 10:17

By

Došlo je do razvoda, Dijana je krivicu prebacila na mene, ali za svađu je potrebno dvoje

Deda Novaka Đokovića otkrio porodične tajne

Dijana Đoković, majka Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera svih vremena, danas je srećna i ostvarena žena, međutim, iza nje su brojne teške godine o kojima je jednom prilikom govorio njen otac Zdenko Žagar.

Deda Novaka Đokovića ranije je otkrio da se razveo od Dijanine majke, te da ćerka zbog toga s njim godinama nije govorila.

Deda Novaka Đokovića svet portal svet

Ata images

Kako je tada rekao Dijanin otac, ćerka je njega krivila za sve i krah braka mu nije oprostila. Zdenko je jedno vreme bio na službi u Prištini, a sve to se, kako je sam rekao, odrazilo na porodične odnose koji su postali narušeni.

– Rođen sam u Vinkovcima u Hrvatskoj, kao i moja bivša supruga, Novakova baka Elizabeta. Došao sam u Beograd kao vojno lice, a ona na školovanje. Tu su nam se rodile ćerke Dijana i Sanda – započeo je priču Dijanin otac.

Pročitajte Lepa Brena i Boba jednoglasno rekli kraj, sukoba je bilo – Pevačica priznala da nije dozvolila da se pređe granica

– Ja sam četiri godine bio na službi u Prištini, svakog vikenda sam putovao do Beograda i nazad, pa zamislite kakav je to život bio. Sve to se odrazilo na porodične odnose – otkrio je Zdenko.

Deda Novaka Đokovića svet portal svet

Rajko Ristić

– Došlo je do razvoda, to vam je priča vojnog lica. Nisam mogao da učestvujem u podizanju ćerki Dijane i Sande koliko je trebalo – priznao je gospodin Žagar ranije.

Deda Novaka Đokovića progovorio o razvodu

– Stvorila se neka tampon zona, tenzija između nas i uvek ono pitanje ko je kriv. Kažem da je za svađu potrebno dvoje. Dijana je krivicu prebacivala na mene, nije mi to oprostila – rekao je on tada.

Deda Novaka Đokovića svet portal svet

Rajko Ristić

– One su živele s majkom, da su živele sa mnom, možda bi bilo drugačije. Bile su mlade, neiskusne, nisu shvatale da nije zlato sve što sija. Žao mi je zbog toga. Najviše zbog druge supruge, koja mi je rekla da će ona ispasti kriva. A ostajem pri tome da je to bila moja ideja. Kasnije su se odnosi popravili, sada je sve kako treba – pričao je deda Novaka Đokovića za koga teniser nije toliko vezan koliko je bio za Srđanovog oca Vladimira.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES