Roditelji Jelene Đoković
Svet

June 26, 2023 12:10

By

Ko kaže da se svekrva i snajka ne vole: Jelena i Dijana otkrile sve o njihovom odnosu FOTO

Zajednička fotografija Jelene i Dijane Đoković je prelepa

Otkada je Novak Đoković postao svetski poznati teniser pažnja medija je usmerena kako na njega, tako i na njegovu porodicu. Odnos između Jelene i Noletove majke Dijane posebno je pod lupom, jer se već godinama govori da postoji netrpeljivost između dve najbitnije žene u životu našeg teniskog asa.

Pročitajte Dijana Đoković otkrila porodičnu tajnu ali je nemoćna da bilo šta učini – Jelena je najviše pogrešila 

Zajednička fotografija Jelene i Dijane Đoković

Ata images

Spekulacije o lošim odnosima između snaje i svekrve nikad nisu jenjavale – svaka izgovorena reč se merila, i svaka fotografija analizirala, ne bi li javnost došla do konačnog odgovora – da li se Jelena i Dijana slažu, ili su na ratnoj nozi.
Zajednička fotografija Jelene i Dijane Đoković stavila je tačku i na tu priču, jer upravo ona pokazuje u kakvim su odnosima svekrva i snajka.

Pročitajte  Novak Đoković otkrio kad će se penzionisati – A, evo u kakvom će raju živeti kad završi karijeru VIDEO

Zajednička fotografija Jelene i Dijane Đoković

Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Jelena i Dijana uslikane su tokom proslave u restoranu, na kom se slavio neverovatan Noletov uspeh, kada je postao zvanično jedini teniser u istoriji ovog sporta koji je osvojio 23 gren slem titule. Na fotografiji Jelena sedi Dijani u krilu, što je mnoge iznenadilo s obzirom na priče koje ih godinama prate.

Pročitajte Saška je prelepa mlada, a evo kako su na svojim venčanjima izgledale Dijana i Jelena Đoković FOTO

Zajednička fotografija Jelene i Dijane Đoković

Instagram

Nasmejane od uva do uva, Jelena i Dijana pucaju od sreće i ponosa, i iskoristile su trenutak da ovekoveče nezaboravan trenutak. Iako sigurno imaju nesuglasice, kao i svake porodice, snaja i svekrva definitivno mogu da ostave svoje razlike po strani kada je vreme za velike trenutke i proslave, piše Hello!.

IZVOR: HELLO!

FOTO: GETTY IMAGES, ATA IMAGES, INSTAGRAM