Fotografija Novaka Đokovića
Svet

April 1, 2023 21:15

By

Posle ovoga oprost ne postoji: Isplivala fotka kako Novak grli ovu neodoljivu damu, Jelena van sebe

Fotografija Novaka Đokovića kako grli ovu damu obišla svet

Novak i Jelena Đoković sa decom Stefanom i Tarom proveli su nekoliko nedelja u srpskoj prestonici. Kako nije učestvovao na turnirima u Kaliforniji, prvi reket sveta iskoristio je slobodno vreme da uživa sa porodicom i prijateljima u rodnom gradu.

Pročitajte: Ogorman vrt, glamurozan bazen, unutra sve od mermera – Luksuz je mala reč za vilu Đokovića FOTO

Fotografija Novaka Đokovića

Foto: ATA images

Nije krio Nole koliko mu je to falilo prethodnih godina jer je retko grabio priliku da dođe na duže u porodični dom, mada su danas sve veće šanse da se po završetku karijere preseli za stalno u Beograd zbog dece i njihovih školskih obaveza. Proslavio je rođenje bratanca Aleksandra, bio je najveseliji na gala slavlju koje organizovao njegov najmlađi brat Đorđe, a sada se već uputio u Monte Karlo gde se priprema za nove izazove.

Pročitajte: Saška i Aleksandar Đoković izašli iz porodilišta, tata Đole otkrio da je prisustvovao porođaju FOTO

Fotografija Novaka Đokovića

Foto: Instagram

I dok teku pripreme za nove turnire na kojima će braniti prvo mesto na ATP listi, isplivala je fotografija Novaka Đokovića u zagrljaju neodoljive dame na Instagramu. Mnogi su u prvi mah pomislili da je Nole prevario Jelenu, ali istina je potpuno drugačija.

Pročitajte: Jelena Đoković još jednom ostavila sve bez teksta – Salva kritika upućena joj je zbog ovoga FOTO

Naime, na pomenutoj slici Nole se topi u zagrljaju naslednice Tare za koju ne krije da je tatina mezimica, dok je Jelena stojala pored van sebe od sreće. Vešto oko paparaca zabeležilo je emotivni trenutak ispred crkve Svetog Marka na dan venčanja najmlađeg Đokovića i voditeljke Saške Veselinov.

Pročitajte: Đokovići slavili do jutra – Pevala Prijovićka, Jelena i Nole bili najveseliji, a Dijana sve oduševila VIDEO

Fotografija Novaka Đokovića

Instagram

Podsetimo, nedavno je Novak govorio koliko je vezan za porodicu i decu, ali posebno za ćerku koja ga je potpuno osvojila od prvog dana. Kako je istakao tokom svakog turnira jedva čeka kraj kako bi se makar na kratko vratio porodici koja pruža mir, harmoniju i ljubav u izobilju.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images