Slavlje kod Đokovića
ljubav

21 септембра, 2022 17:45

By

Nakon svadbe decenije, Saška i Đorđe Đoković otvorili porodični album pa otkrili: Znamo šta nas čeka…

Saška i Đorđe Đoković nakon svadbe otkrili nepoznate detalje

O njima se pisalo čitave protkle nedelje, napravili su od venčanja spektakl za pamćenje, a kako su otkrili baš to im je i bila želja.

Svoju ljubav krunisali su prvo sklapanjem braka u Crkvi Svetog Marka u Beogradu, a zatim i građanskim venčanjem u jednom rizortu u Crnoj Gori. Upravo u ovom magičnom letovalištu ugostili su svoje porodice i najbliže prijatelje na svadbenom veselju za koje oni koji su imali čast da budu pozvani kažu da je jedno od najveselijih i najluđih kojem su prisustvovali. Novopečena gospođa Đoković i njen suprug za magazin „Story“ otvorili su porodični album i podelili prve utiske nakon svadbe decenije.

Pročitajte: Tek što je postala gospođa Đoković, Saškin potez ostavio u šoku sve (video)

Saška i Đorđe Đoković nakon svadbe

Foto: Instagram

Otkrili su da je ideja za dvodnevnu žurku bila zajednička, nisu hteli svadbu sa previše zvanica, već samo najuži krug ljudi jer je tako dobra zabava zagarantovana:

– Pre svega, cilj nam je bio da naše venčanje svi pamtimo zauvek, da ga se prisećamo sa osmesima na licu i da se svi dobro zabavimo. Zato smo odlučili da smanjimo broj zvanica što je više moguće, da zovemo samo članove porodice i najbliže prijatelje. Bila su to dva zaista savršena dana, uz sjajnu žurku, izvođače koji su nas zabavljali, vreme nas je poslužilo, dekoracija i hrana su bile perfektne… Ono što je najvažnije, porodice i prijatelji sa obe strane sjajno su se uklopili, atmosfera je bila pozitivna i vesela i, u stvari, to je ono što je učinilo naše venčanje i celokupno slavlje idiličnim.

Kako navode, uživali su pripremajući njihov najlepši dan a zajedničkim snagama su uspeli sve da organizuju, bez ičije pomoći:

– Od samog početka planiranja venčanja bili smo usaglašeni. Razgovor o tome kako će sve izgledati, koliko će gostiju doći, kakav će dres kod biti, kakvu dekoraciju želimo i gde želimo da se sve to odigra, trajao je svega pet minuta. Podelili smo uloge, ja sam bila zadužena za estetiku, dekoraciju, poklone koji su gosti dobijali, a sadržali su muške i ženske kupaće kostime, šešire i torbe mog brenda, rekla je Saška.

– Do mene je bilo da organizujem muziku, protokol i ono najvažnije – da usrećim svoju mladu i ispunim joj svaku želju. Naravno, pomoć je bila potrebna i neizmerno smo zahvalni svima koji su učestvovali u organizaciji i proslavi naših najvažnijih dana , dodao je Đorđe.

Pročitajte: Venčali se Saška Veselinov i Đorđe Đoković – Mama Dijana lepotom zasenila snajke (foto)

Saška i Đorđe Đoković nakon svadbe

Foto: Instagram

O Saškinim venčanicama pričaju sve mlade dame, a mlada je otkrila da joj je želja bila da se u njima oseća komforno a da opet bude odevena u skladu sa situacijom:

– Bilo je dosta događaja u toku dva dana, pa sam želela da imam različite haljine. Iskreno, najveći izazov bio mi je dizajniranje venčanice za građansko venčanje u ime mog brenda. Uživala sam u procesu rada, finalni proizvod je stvarno bio savršen i time sam najavila čime ću se baviti u skorijoj budućnosti.

Iako su veoma mladi, kako su i ranije govorili, od prvog dana emotivne veze su se u potpunosti pronašli, veoma brzo su otpočeli zajednički život pa im brak neće teško pasti jer se njihova svakodnevnica neće menjati. Ono što je veoma važno za Sašku jeste činjenica da ju je porodica Đoković prigrlila kao da je sa njima od rođenja, da uživa u zajedničkim familijarnim trenucima ali i da su svesni šta nosi breme najpoznatije porodice u Srbiji.

Pročitajte: Dobro protrljajte oči – Jelena Đoković zapanjila ponašanjem na venčanju Đorđa i Saške, šta će Dijana reći na ovo? (video)

Foto: Ata Images

– Zaista ne osećam nikakav pritisak, Đorđe i ja gradimo naše živote i karijere i to je jedino što nam je bitno. Svesni smo da postoji veliko interesovanje i pritisak medija, ali se mi trudimo da našim uspesima prevaziđemo breme prezimena Đoković i tako pišemo našu sopstvenu priču.

 

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Instagram