Srđan Đoković  se podmlađuje Svet, Svet portal
transparentno

September 17, 2022 10:00

By

Tek što je postala gospođa Đoković, Saškin potez ostavio u šoku sve (video)

Odnos Saške i Dijane Đoković više nije misterija za javnost…

Ovu nedelju obeležila je jedna vest – Venčali su se Đorđe Đoković i Saška Veselinov. Mediji su danima pisali o dvodnevnom slavlju u Beogradu i na crnogorskom primorju, a sve je najviše zanimalo šta se dešavalo iza telefonskih kamera njihovih prijatelja koji su na “Instagramu” redovno obaveštavali javnost o atmosferi sa svadbe.

Pročitajte: Dobro protrljajte oči – Jelena Đoković zapanjila ponašanjem na venčanju Đorđa i Saške, šta će Dijana reći na ovo? (video)

Odnos Saške i Dijane Đoković

Ata images

Iako se o odnosu Jelene i Dijane Đoković često spekuliše, izgleda da to neće biti slučaj sa novom gospođom Đoković i njenom svekrvom. Naime, mlada voditeljka se trudi da svima stavi do znanja kako majku njenog supruga obožava i to redovno objavljuje na svojim društvenim mrežama. Ovih dana smenjuju se slike na Instagramu, i ne zna se koja je veselija. Razlog je, naravno, svadba, koja je trajala duže nego uobičajena slavlja takvog tipa.

Pročitajte: Svet je bio oduševljen venčanicom Noletove supruge – Nekoliko godina kasnije Saška je zablistala u čistom glamuru i Jelena je pala u zaborav

Tako je Saška objavila video snimak na kom igra sa Dijanom, a na njihovim licima se vidi istinska sreća i radost. Svi Đokovići dočekali su je raširenih ruku i već su „svoji“. Saška, koja je uzela novo prezime, pored jednog snimka napisala je „Moja Diksi“, čisto da se zna ko je najvažniji.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram