Venčanica Saške Veselinov zasenila Jeleninu
Svet

13 Septembra, 2022 19:00

Svet je bio oduševljen venčanicom Noletove supruge: Nekoliko godina kasnije Saška je zablistala u čistom glamuru i Jelena je pala u zaborav

Venčanica Saške Veselinov zasenila Jeleninu kojom je bio oduševljen i časopis Vog 

Brat svetskog teniskog asa i direktor teniskog turnira „Serbia open“ Đorđe Đoković oženio se juče Saškom Veselinom, modelom i influenserkom. Nevesta je zablistala u raskošnoj venčanici, koju sa svadbenom haljinom Jelene Đoković spajaju dva detalja.

Pročitajte: Venčali se Saška Veselinov i Đorđe Đoković – Mama Dijana lepotom zasenila snajke (foto)

Saška i Đorđe venčali su se u Crkvi Svetog Marka u Beogradu. Nevesta se pojavila u glamuroznoj venčanici sa širokom suknjom i raskošnim belim velom. Haljine poput ove svrstavaju se u takozvani „princeza“ stil, a nazivaju se i klasičnim venčanicama, u najboljem mogućem smislu. Naime, Saškinu haljinu krasili su brojni moderni detalji – veo i gornji deo u formi korseta, piše Blic Žena.

U porodici Đoković slavilo se i 2014. godine kada je upriličeno venčanje Jelene i Novaka Đokovića na Svetom Stefanu. O haljini poznate neveste pisao je i američki „Vog“, a veoma je zanimljivo to što ju je kreirala poznata britanska dizajnerka Sara Barton koja je bila zadužena i za venčanicu Kejt Midlton – princeze od Velsa koja je tada zadivila svetsku javnost u romantičnom modelu na venčanju sa princom Vilijamom, 2011. u Londonu.

Pročitajte: Stefanovih pet minuta – Sin Novaka Đokovića ukrao šou na Đoletovom i Saškinom venčanju, jednim gestom nasmejao celu porodicu (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Royal Style Watch (@royalstylewatch)

Kada je reč o Jeleninoj venčanici, „Vog“ je u svom septembarskom izdanju pisao da je haljina nalik „Botičelijevim platnima“. Supruga Novaka Đokovića odabrala je korset haljinu sa golim ramenima, ukrašenu ručnim radom. A kako je naveo prestižan modni magazin, Sara Barton je prišila na Jeleninu haljinu crveni končić, koji je mladu štitio od uroka.

Pročitajte: Dostojna snaja porodice Đoković, podariće im unuče

Kada se uporedi Jelenina i Saškina venčanica, vidi se da ih spajaju tri detalja: raskošne suknje, glamurozni velovi i gornji delovi u obliku korseta. Obe su odabrale bajkovite haljine, za krunisanje svojih ljubavnih bajki.  A u video prilogu koji je pred vama možete pogledati celokupnu zabav i glamur kojim je odisalo ovo venčanje. Uživajte…

Pročitajte: Zasenio čak i mladence – Ovako se Novak veseli kada ženi brata, sve oči uprte u njega (foto)


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic Žena

FOTO: ATA images