Sin Đorđa Đokovića
Svet

August 31, 2022 19:30

By

Dostojna snaja porodice Đoković, podariće im unuče: Saška Veselinov trudna, poznat datum svadbe

Trudna devojka Đorđa Đokovića Saška Veselinov

Voditeljka Saška Veselinov koju je mladi Đorđe Đoković, brat Novaka Đokovića, pre nekoliko dana zaprosio, u drugom je stanju a pre nego što se ostvari kao majka, udaće se za Đorđa i to na slavlju koje će biti održano 12. septembra što prema narodnom verovanju obećava bogat i dobar život.

Pročitajte: Stajling kakav dolikuje snaji Đokovića: Saška Veselinov oduševila odabirom modnog detalja (FOTO)

Saška Veselinov i Đorđe Đoković

Foto: Instagram Screenshot

Lepe vesti o prinovi u porodici Đoković stižu samo nekoliko dana nakon veridbe na Kalemegdanu. Saška je nedavno govorila o zajedničkom životu sa Đoletom i otkrila kako su počeli da se zabavljaju:

Pročitajte: Saška jednim potezom dokazala da se mnogo razlikuje od Jelene – Šta će na ovo reći svekrva Dijana? (FOTO)

Snaja Đokovića održala stilsku lekciju

Foto: Instagram Screenshot

– To je vrlo interesantno pošto mi od prvog dana nezvanično živimo zajedno. Ja sam živela u centru u iznajmljenom stanu i od prvog dana je nekako on bio tu kod mene. Pose dvadesetak dana zabavljanja otišli smo zajedno na more i tamo smo bili jedno dve nedelje. Kada smo se vratili došao je kod mene i rekao “ne mogu više da prenosim te stvari“, pošto on uzme neku torbu napuni stvarima za par dana, donese kod mene, nakon toga menja i tako. Onda je samo rekao “voleo bih da nam jedna destinacija bude dom, da se nakon putovanja vraćamo u istu kuću”. I tako smo i otpočeli zajednički život i stvarno je prelep osećaj – kazala je voditeljka.

Pročitajte: Pršte poljupci – Đorđe Đoković ne krije koliko je zaljubljen u svoju devojku (foto)

Fotografije Saške Veselinov u kupaćem obilaze svet

Foto: Instagram Screenshot

Podsećanja radi, prošli vikend mlađani Đoković zaprosio je Sašku pred porodicom i prijateljima. Lepa voditeljka oduševljeno je rekla “DA” i bacila se svom vreniku u zagrljaj. Posle Jelene, Saška je druga dostojna snaja njihove srećne porodice koja će za nepunih mesec dana postati njihov punopravni član i u budućem periodu im podariti unuče.

Pročitajte: Veridba na najlepšem mestu u Beogradu – Ženi se Đorđe Đoković, Saška rekla da (foto)

Čestitamo!

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram Screenshot