NOVAK ĐOKOVIĆ
Svet

17 Februar, 2022 09:00

Paparazzo! Novak Đoković uhvaćen u Begradu – tužan i sam! Evo šta je radio!

Posle intervja BBC- iju koji je uzdrmao svetsku javnost krenuli su novi podmukli napadi na najboljeg sportistu sveta Novaka Đokovića.

Jedni ga vređaju, drugi pak smatraju za novog heroja u borbi za ljudska prava, a on za to vreme živi normalno i mirno.

Paparaco Sveta uhvatio je Novaka dok je kretao na trening koji ne propušta ni jednog dana. Do terena je stigao svojim skromnim pežoom (iako realno može da vozi i majbaha), izvadio svoju opremu i bez supruge Jelena koja ovog puta nije bila uz njega pošao da trening.

Novak je delovao prilično neraspoloženo, nije bilo uobijčajenog osmeha, a to i ne čudi s obzirom na lavinu koja se sručila na njega.

Pročitajte: Novak otkrio zašto ne želi da se vakciniše! Šokirao svet pravilima kojih se drži!

Inače, Nole je u tom intrvjuu otkrio simpatičan detalj da je u finalu u Melburnu Jelena navijala za Medvedena, a sin Stefan za Nadala, dok on sam nije hteo da gleda meč jer je želeo da bude na terenu. Novak se iskreno nada da će izaći na teren Rolan Garosa, ali je jasno i otvoreno rekao da od svog stava neće odstupiti ni po koju cenu i da mu je od svakog turnira važnija briga o svom telu i sloboda da odluči šta u njega unosi.

Šta god da bude ishod, Novak je već pobedio i to je svima jasno.

Pročitajte: Petra Divac objavila poruke Niše Saveljića: „Prvi put u životu da osetim energiju kod nekog tako mlađeg! Ne bih voleo da svi znaju!“

 

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ATA/IMAGES