novak zapretio
Star

January 27, 2022 22:30

By

SVAKO NA SVOJOJ STRANI: Evo kako su današnji praznik proveli Jelena i Novak! (FOTO)

Najbolji svetski teniser, Novak Đoković, na najlepši mogući način provodi vreme u Srbiji. Posle obilaska manastira Ostrog i proslave majčinog rođendana, danas je posetio hram Svetog Save i tom prilikom se pričestio.

A, kako im je bilo u najvećem srpskom hramu na svom Instagram profilu napisao je Srđan Đoković.

Danas smo, uz više stotina vernika, u hramu Svetog Save prisustvovali liturgiji koju je služio patrijarh Srpske pravoslavne crkve Porfirije u ime sveštenog spomena na Svetog Savu. Praznike je najlepše obeležiti sa porodicom, a nasmejana dečija lica koja su ugledala Novaka posebno su ispunila naša srca. Srećan Sveti Sava svim pravoslavnim vernicima – napisao je Srđan Đoković na Instagremu i objavio fotografije druženja sa patrijarhom.

PROČITAJTE: Pogledajte u čijem društvu je Dijana Đoković proslavila rođendan i da li je bila Jelena!

Jelena Đoković, supruga Novaka Đokovića, u poslednjih mesec dana je upadljivo neprimetna u javnosti, te se samo jednom oglasila u periodu dok se odigravala drama u Melburnu. Iz tog razloga javnost se zapitala šta se dešava s njom. Međutim, danas se oglasila, ali nije pomenula Novaka, već fondaciju koja nosi ime najboljeg tenisera sveta, a čiji je ona direktor. Evo šta je napisala:

PROČITAJTE: NAJBOLJI UZ NAJBOLJEG: Pogledajte ko je Đokoviću pružio najveću podršku!

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM/PRINTSCREEN