Recept Saške Đoković za čoko mafine
Svet

January 27, 2024 11:45

By

Saška Đoković ima 49 kilograma: Za portal SVET otkrila koji kolač joj pomaže u održavanju vitkog tela RECEPT

Recept Saške Đoković za čoko mafine isprobaćete već danas

Saška Đoković koja se nedavno ostvarila u ulozi majke, uživa u svim blagodetima porodičnog života a osim toga što se u toj ulozi snašla fantastično, snaja porodice Đoković ima i sjajne kulinarske sposobnosti. Prelepe Saška je za SVET otkrila omiljeni recept a između ostalog i otkrila koliko tačno ima kilograma.

Recept Saške Đoković za čoko mafine

Instagram

Recept Saške Đoković za čoko mafine meke kao duša 

Da li su za to zaduženi mafini, hm, nismo sigurni ali nije zgoreg uputiti se u magičan recept Saške Đoković za čoko mafine.

Pročitajte Neprepoznatljiva, ovo je ostvarenje sna – Saška Đoković smršala preko 20 kilograma, svako jutro uradi OVO FOTO

Ja, posle porođaja, sada u ovom trenutku imam 49 kg, mama kaže da sam toliko imala u 5. razredu osnovne – otkrila je Saška za naš portal a recept, sastojke i pripremu pogledajte u nastavku:

Recept Saške Đoković za čoko mafine

Pexels

Baza:

Lešnik 100gr
Ovseno brašno 50gr
Organski kako prah 30g

Obavezno pročitajte još recepata poznatih pogledajte na OVOM LINKU

Med 60g
So prstohvat
Voda po potrebi (ja koristim kokosovu)
Banana 1 kom

Recept Saške Đoković za čoko mafine

Pexels

Glazura:

Crna čokolada 70% kakaa 50gr

Pročitajte Ovako Saška Đoković zapravo izgleda nakon porođaja, fantazija 

Kokosovo ulje 10-15 gr

Recept Saške Đoković za čoko mafine

Pexels

Recept Saške Đoković za čoko mafine, pripremaju se kao od šale

Prvo se u blender stave lešnici i ovseno brašno, po vašoj želji usitnite koliko zelite.

Pročitajte Ovo jelo Jelena i Nole obavezno služe svojim gostima – Ukusno, zdravo, dekorativno, a brzo se priprema (recept)

Kada se to sve usitni, dodaju se svi ostali sastojci, osim onih za glazuru.

Recept Saške Đoković za čoko mafine

Instagram

Zatim se dobijena smesa stavlja u kalup za mafine i peče se u rerni 20ak minuta na 180 stepeni. Potrebno je staviti kokosovo ulje i čokoladu na slabiju vatru ili u mikrotalasnu, da se istopi i da imamo spremljenu glazuru sa strane.

Recept Saške Đoković za čoko mafine

Pexels

Kada prođe to vreme, izvade se mafini iz rerne i sačeka se malo da se mafini ohlade. Nakon toga, potrebno je staviti glazuru preko mafina.

Uživajte uz recept Saške Đoković za čoko mafine

AUTOR: SVET

FOTO: Photo: Milan Maricic / ATAImages