Snaja Novaka Đokovića
Svet

October 28, 2023 09:00

By

Saška Veselinov šokirala svojom izjavom Srđana Đokovića, a evo šta je krila od njega čak tri godine

Snaja Novaka Đokovića odlično se slaže sa svekrom Srđanom

Saška Veselinov na svom Instagram profilu je objavila video u kojem njen svekar, Srđan Đoković, priča o tretmanima tela na kojima je bio.

Snaja Novaka Đokovića

Instagram Screenshot

Pročitajte Tek je ušla u porodicu Đoković, a već pravi probleme – Saška se zamerila Srđanu, a evo na čiju stranu je stao Đole

Saška je ovaj simpatičan trenutak i video iskoristila da mu uputi iskrenu i emotivnu poruku:

“Ovaj čovek je poseban na 101 način” – napisala je snaja Novaka Đokovića uz emotikone srca, a zatim je i prepričala razgovor između nje i Srđana.

Snaja Novaka Đokovića

Instagram

Pročitajte Nakon svadbe decenije, Saška i Đorđe Đoković otvorili porodični album pa otkrili – Znamo šta nas čeka…

“Snajka, krenuo sam na tretmane tela. Znaš kako to zateže kožu, izbacuje toksine, smršao sam, izgubio masti… Moraš i ti da probaš” – napisala je Saška, a onda mu je odgovorila:
“Znam, idem već tri godine na to.”

Nakon Saškinog odgovora, Srđan je iznenađeno dodao: “I ti to meni nisi rekla”, a njegova reakcija je Sašku nasmejala do suza.

Snaja Novaka Đokovića

Foto: Ata images

Podsećanja radi, Saška Veselinov i Đorđe Đoković, počeli su se zabavljati pre dve godine, a godinu dana kasnije ljubav su krunisali brakom.

U martu ove godine, postali su ponosni roditelji dečaka Aleksandra, a u septembru su i krstili sina i to istog datuma kada su se oni pre godinu dana zavetovali na večnu ljubav jedno drugom.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Instagram