Bolest Saške Đoković
Svet

January 12, 2023 22:05

By

Nova snajka Đokovića otkrila kog pola je beba i kako će se prezivati, pa iznervirala svekra Srđana

Unuče Srđana Đokovića svet će ugledati za tri meseca

Saška Veselinov Đoković, supruga Đorđa Đokovića, uživa u blagoslovenom stanju, a kako za Hello! otkriva, u martu će na svet doći dečak, prvenac prelepog para.

S obzirom na to da se već duže vreme nije pojavljivala na javnim događajima, niko nije video kako Saška izgleda u trudnoći, ali je ona odlučila da sa svojim pratiocima podeli fotografiju nastalu za snimanje novog broja magazina Hello!.

Pročitajte: Nakon svadbe decenije, Saška i Đorđe Đoković otvorili porodični album pa otkrili – Znamo šta nas čeka

‒ Krajem marta u našu porodicu stiže dečak. Mene intuicija ne vara, imala sam taj osećaj od trenutka kada smo saznali da sam u drugom stanju – kaže Saška, pa dodaje da će se poroditi u Beogradu.

‒ Odlučila sam da se porodim u Beogradu. Imali smo razne mogućnosti i opcije, ali sam, na svu sreću, pronašla pravi tim koji mi vodi trudnoću. Najbitnije je da sve prođe kako treba, imam poverenje u naše zdravstvo – otkrila je Đorđeva supruga.

Pročitajte: Gest Dijane Đoković zapanjio sve, ovo niko nije očekivao, zašto ovoliko ne trpi Jelenu

Saška i Đorđe Đoković nakon svadbe

Instagram

Cela familija Đoković je presrećna što će dobiti još jednog člana, a deda Srđan je srećan što će se beba rodititi i živeti u Beogradu, i to u kući pored njegove, pa će moći s njom da provodi mnogo više vremena nego sa Novakovom decom.

Međutim, jedna stvar ga je danas potpuno izbacila iz takta. Naime, Saška je na Instagramu napisala da još uvek ne zna kako će se beba prezivati, s obzirom na to da se ona preziva Veselinov – Đoković.

Pročitajte: Srđan Đoković u ljubavnom zanosu – Uhvaćen kako se ljubi sa lepom plavušom FOTO 

SRĐAN ĐOKOVIĆ

ATA/IMAGES

Poznato je da Đokovići drže do tradicije, pa niko ne može ni da zamisli da se unuče Srđana Đokovića preziva drugačije nego on.

Iako se Saška na Instagramu verovatno samo šalila, izvor blizak Srđanu kaže da ocu najboljeg svetskog tenisera nimalo nije bilo prijatno kada je video šta je njegova snajka napisala.

A, kako se Saška još ranije zamerila Srđanu, možete pročitati OVDE.

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM