Roditelji Jelene Đoković
nezapamćeno

September 14, 2022 11:30

By

Dobro protrljajte oči: Jelena Đoković zapanjila ponašanjem na venčanju Đorđa i Saške, šta će Dijana reći na ovo? (video)

Jelena Đoković radi sklekove na plaži…

Dvodnevno slavlje povodom venčanja Đorđa Đokovića i Saške Veselinov je zavšreno kasno sinoć. Mladenci su priredili nezapamćenu žurku svojim prijateljima, koja će se sigurno dugo prepričavati. U ponedeljak su se zavetovali na večnu ljubav pred Bogom, a juče su sudbonosno “da” izgovorili kao u romantičnim filmovima, bosi na plaži.

Pročitajte: Venčali se Saška Veselinov i Đorđe Đoković – Mama Dijana lepotom zasenila snajke (foto)

Jelena Đoković radi sklekove

Foto: Instagram

Nakon ceremonije venčanja, Đorđe i Saška su juče napravili ozbiljnu žurku na pesku gde su svi gosti od prvog do poslednjeg trenutka igrali i pevali u glas. Za atmosferu pobrinuli su se Saša Kovačević, Milica Pavlović i Marija Mikić, a trudna mlada nije skidala osmeh sa lica. Među najveselijim gostima bili su najbolji teniser svih vremena i njegova supruga.

Pročitajte: Zasenio čak i mladence – Ovako se Novak veseli kada ženi brata, sve oči uprte u njega (foto)

Jelena Đoković radi sklekove

Foto: Instagram

Novak se ponovo latio mikrofona, a ono što je sve iznenadilo je ponašanje Jelene Đoković. Novakovu lepšu polovinu nismo navikli da srećemo u ovakvim izdanjima, ali je svakako pokazala da u porodici Đoković sve funkcioniše savršeno uprkos brojnim spekulacijama. Naime, Jelena je takođe zapevala sa Milicom Pavlović u jednom trenutku, ali je i uradila nešto zbog čega su svi prisutni zanemeli.

Jelena Đoković radi sklekove – O da, dobro ste čuli, a u nastavku i pogledajte

Jelena Đoković radi sklekove

Foto: Instagram

U jednom trenutku Novak sa još nekoliko momaka se takmičio u tome ko će više sklekova odraditi, a jedina žena među njima bila je, pogađate, upravo njegova žena. Jelena Đoković radi sklekove apsolutno ravnopravno kao i svi ostali muškarci, te su se mnogi oduševili njenoj fizičkoj spremi. Sve ovo na “Instagramu” je zabeležila Marija Mikić, te tako pogledajte i sami kako jedna žena može u potpunosti da bude ravnopravna sa petoricom muškaraca.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images