Mama Novaka Đokovića svet novine svet portal
Svet

May 6, 2024 22:00

By

Neplanirano ostala trudna: Đokovićeva snaja presrećna, ultrazvuk pokazao sina

Mama Novaka Đokovića progovorila o prvoj trudnoći

Mama Novaka Đokovića prilikom jednog gostovanja u emisiji “Dok anđeli spavaju” Dijana Đoković priznala je da je sa Novakom neplanirano ostala trudna. S obzirom na to da se sa Srđanom Đokovićem relativno kratko zabavljala jasno mu je stavila do znanja da od njega ništa ne očekuje.

Mama Novaka Đokovića svet novine svet portal

Rajko Ristić

Mama Novaka Đokovića zadržala bebu, to je bio najbolji potez ikada

– Mom sadašnjem mužu, tadašnjem dečku, rekla sam da ću dete zadržati i da on nema nikakve obaveze.

Pročitajte Dijana Đoković otkrila najveću Novakovu tajnu – Ovo će joj ozbiljno zameriti

– Želela sam da rodim to dete, a on, kako god da odluči. Nisam mogla da obavezujem nekoga sa kim sam u vezi tek nekoliko meseci, bilo mi je to malo previše ‒ ispričala je mama Novaka Đokovića.

Mama Novaka Đokovića svet novine svet portal

Rajko Ristić

Mama Novaka Đokovića odgajila tri uspešna sina

– Srđan ima neke svoje igrice, šta bi bilo kad bi bilo. Povremeno me pita: „Šta bi bilo da se nisam oženio sa tobom, da li bi mi dala da vidim Novaka?“ Na to mu odgovorim s osmehom: „Ko kaže da bi bio Novak? Ko zna, možda bi se zvao drugačije, ali pitanje je šta bi bilo.“

Pročitajte Novak Đoković RASTUŽIO fanove – Ovo niko nije OČEKIVAO

Roditelji Novaka Đokovića upoznali su se na Kopaoniku, kada je majka Novaka Đokovića došla da polaže za instruktora skijanja. Među njima se brzo rodila ljubav, koja je krunisana brakom i rođenjem tri sina: Novaka, Marka i Đorđa.

Mama Novaka Đokovića svet novine svet portal

PRINTSCREEN/YOUTUBE

Majka Novaka Đokovića, Dijana Đoković, otkrila je da nije odrasla u religioznoj porodici. Kako je istakla u jednom intervjuu, nju nisu odmalena učili da veruje u Boga, kao i to da nikada nisu slavili Božić i Uskrs.

– Moji roditelji jesu katolici, ali su ih nekako partija i komunizam vaspitavali. Oni su se izjašnjavali kao Jugosloveni. Mene nisu učili odmalena niti sam ja imala bilo šta od toga da ja verujem u Boga. Niti smo mi slavili Uskrs, niti Božić. Ja nisam mogla to na svoju decu da prenesem jer ja to nisam imala, biću iskrena – priznala je Dijana.

Mama Novaka Đokovića svet novine svet portal

Instagram

Đokovićka je potom otkrila da je Novak zajedno sa bratom Markom kršten u maju 1992. godine i to na zahtev Stanke, majke Srđana Đokovića.

Pročitajte Niko ne ume kao baka – Dijana Đoković ima magični recept za čipkaste palačinke, Stefanu i Tari su omiljene

– U Srđanovoj porodici ni oni nisu bili kršteni, jer nisu mogli ili nisu smeli da se krste. Pokojna Srđanova majka Stanka je pred kraj života bila teško bolesna od raka kostiju i očekivalo se da umre. Ona je jako želela da pred smrt krsti decu. Tako da smo mi u maju 1992. godine kada je Novak imao pet, a Marko nije imao ni godinu dana, na kraju odlučili da se krstimo – ispričala je mama Novaka Đokovića za Sputnjik.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images