Rođaci Novaka Đokovića
Svet

May 14, 2022 16:00

By

Dijana Đoković otkrila najveću Novakovu tajnu! Ovo će joj ozbiljno zameriti!

Dijana Đoković ogolila je dušu u emisiji „Dok anđeli spavaju“. Tom prilikom majka najboljeg tenisera sveta otkrila je svašta, od slatkih tajni koje dele bake i unuci do vaspitnih mera koje je primenjivala kada su njena deca bila mala.

Dijana Đoković otvorila dušu

Ipak, najviše pažnje privukao je poverljiv razgovor između majke i sina koji je Dijana do detalja prepričala.

– Novak je stalno u potrazi za nekim novim saznanjima. Nešto što nama, što bi rekli smrtnicima, nije dostupno, nije blisko. Ishrana, terapije, alternativne metode, njega to zanima. Nije pobornik klasične medicine, što je već poznato, ali je imao jednu epizodu kada je morao da se operiše – rekla je ona i dodala:

Pročitajte: Dijana i Srđan se sele iz porodične kuće! Novak ih moli da to ne rade?!

dijana đoković

Foto: Rajko Ristić

– Kada se probudio iz narkoze, rekao mi je da je izdao sebe. Objasnila sam mu da je uradio ono što je morao, i da je, ako misli da nastavi da igra, to bilo neophodno. Probao je alternativne metode, sve što mu je bilo dostupno, ali ništa nije dalo rezultata. Novak je jednostavno protivnik toga, ne voli lekove, ne voli da svašta unosi u organizam. Znatiželjan je, sve što mu dođe pod ruku čita, obrazuje se… Eto, i ta ishrana, ne znam da li bi meni ili nekom drugom prijala, ali njemu odgovara. I ne mogu ništa da kažem, jer mi je zatvorio usta svojim rezultatima. To što smo mi navikli na meso i što verujemo da je jedini izvor proteina on je dokazao da nije – zaključila je Dijana Đoković.

FOTO: Rajko Ristić