Otac Novaka Đokovića
Svet

March 23, 2023 09:00

By

Đokovići slavili do jutra: Pevala Prijovićka, Jelena i Nole bili najveseliji, a Dijana sve oduševila VIDEO

Slavlje kod Đokovića trajalo je celu noć

Porodica Đoković juče je imala ogroman razlog za slavlje, jer je na svet stigao maleni Aleksandar, sin Đorđa Đokovića.

Pročitajte: Promena u poslednjem trenutku – Saška je želela drugo ime za svog sina

Slavlje kod Đokovića

Instagram

Pošto se Saška porodila u pre podnevnim časovima, slavlje kod Đokovića počelo je u njihovom beogradskom domu, potom je nastavljeno u restoranu. Predveče su se članovi familije i Saškini i Đoletovi prijatelji uputili nadomak Rume, gde porodica Đoković poseduje vikendicu.

Pročitajte: Đokovići uniformisani na slavlju – Svi se smeju njihovim majicama

Slavlje kod Đokovića trajalo je do jutra, a za odličnu atmosferu pobrinula se Aleksandra Prijović, a mikrofona se latila i Saškina prijateljica Marija Mikić.

Iako su svi bili izuzetno veseli, Jelena i Nole đuskali su i pevali više od svih, a naš slavni teniser u nekim trenucima bio je glasniji čak i od muzike.

Pročitajte: Nestvaran pogled proteže se na ceo Beograd – Saška i Đorđe Đoković se uselili u novi stan, luksuz je za ovo slaba reč FOTO 

Pored brojnih popularnih pesama, na repertoaru se našla i Srđanova omiljena, “Kosi tata, kosim ja”. Baka Dijana nije skrivala sreću zbog rođenja unuka, pa je celu noć igrala i pevala. A, dok je u jednom trenutku Marija Mikić snimala i oslovljavala sa “mama”, Dijana se nasmejala i rekla: “baba, baba”.

Slavlje kod Đokovića

Inače, Aleksandar je rođen istog dana kada i Saškina mama, a Đoletova supruga se specijalnom čestitkom obratila majci na Instagramu.

Slavlje kod Đokovića

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM