Sin Đorđa Đokovića
Svet

January 28, 2023 17:30

By

Nestvaran pogled proteže se na ceo Beograd: Saška i Đorđe Đoković se uselili u novi stan, luksuz je za ovo slaba reč FOTO

Dom Saške i Đorđa Đokovića ima savršen pogled

U septembru prethodne godine upriličili su dvodnevnu proslavu za pamćenje na crnogorskom primorju kada su se zavetovali na večnu ljubav jedan drugom. Iako se u medijima još tada šuškalo da je mlada voditeljka i modna dizajnerka, Saška Veselinov Đoković u blagoslovenom stanju, porodica Đoković je tek pre nekoliko dana radosne vesti potvrdila, a to je da u dom Saške i Đorđa Đokovića uskoro stižu rode. Naime, snajka Đokovića je trudna što je i podelila na društvenim mrežama, a uprkos činjenici da novopečeni supružnici svoju intimu ne dele preterano u javnosti, ona se pohvalila i kadrovima iz njihovog luksuznog stana.

Pročitajte: Dijana zaplakala od sreće – Saška Đoković svekrvu učinila najponosnijom FOTO

Dom Saške i Đorđa Đokovića

Instagram

Za nešto više od dva meseca Đokovići će postati bogatiji za još jednog dečaka čije ime mama i tata skrivaju od javnosti. Budući roditelji sa nestrpljenjem iščekuju dan kada će upoznati sina a s obzirom na to da ništa ne prepuštaju slučaju oni su sve pripremili za prinovu. Mladi bračni par skućio se u centru prestonice, tačnije pazarili su stan u najluksuznijem kompleksu u Beogradu na vodi i uredeli po svojoj meri i potrebama buduće tročlane porodice, a sada je Saška na svom Instagram profilu podelila delić njihovog “raja”. Atraktivna plavuša, naime objavila je nekoliko fotografija koje pokazuju veoma lepo usklađeni enterijer, te je nesumnjivo da njoj u blagoslovenom stanju apsolutno ničeg ne manjka.

Pročitajte: Tek je ušla u porodicu Đoković, a već pravi probleme – Saška se zamerila Srđanu, a evo na čiju stranu je stao Đole

Dom Saške i Đorđa Đokovića

Foto: Instagram

Dom Saške i Đorđa Đokovića prostran je i veoma luksuzno opremljen, nameštraj je izrađen od najfinijeg drveta i dominiraju svetli tonovi. Svaki detalj je posebno isplaniran i dekorisan, a sa terase se pruža predivan pogled na reku, u kojem mladi bračni par posebno uživa.

Pročitajte: Saška i Đorđe Đoković podelili najlepše vesti, ovo su svi čekali – Čestitke pristižu sa svih strana FOTO

Dom Saške i Đorđa Đokovića

Foto: Instagram

Dom Saške i Đorđa Đokovića

Foto: Instagram

Posebnu pažnju ipak privukao je žuti papagaj Pipi, koji je čak prisustvovao i venčanju u Beogradu, a zvezda doma svakako je i pudla Zara koja je nedavno napunila godinu dana i kojoj je Saška posebnu objavu posvetila na svom “Instagram” profilu.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram