Slavlje kod Đokovića
Svet

December 24, 2022 20:00

By

Dijana zaplakala od sreće: Saška Đoković svekrvu učinila najponosnijom FOTO

Trudnoća Saške Đoković tema je o kojoj se svakodnevno spekuliše

Mladi bračni par, Saška i Đorđe Đoković pre nešto više od tri meseca izgovorili su sudbonosno “da” u crkvi Svetog Marka, a zatim napravili žurku za pamćenje u luksuznom kompleksu na obalama Jadranskog mora. Nakon venčanja godine, povukli su se u potpunu medijsku ilegalu, kako se spekuliše da bi trudnoća Saške Đoković proticala u miru.

Pročitajte: Tek je ušla u porodicu Đoković, a već pravi probleme – Saška se zamerila Srđanu, a evo na čiju stranu je stao Đole

Trudnoća Saške Đoković

Foto: Instagram

Voditeljka i brat Novaka Đokovića nedavno su otputovali na medeni mesec u Dubai. Nakon brojnih poslovnih i privatnih obaveza, pronašli su vreme za opuštanje i relaksaciju pred najbitniju životnu ulogu koja ih očekuje kroz nekoliko meseci. Ono što su svi primetili na društvenim mrežama jeste da lepa Saška odavno nije objavila sliku na kojoj je ona u krupnom kadru, verovatno ne želeći da pokazuje trudnički stomačić.

Međutim, jedna fotografija koja je osvanula na pomenutoj platformi ju je odala. Naime, Đole i Saška držeći se za ruke šetali su ka hotelskom bazenu a modna kreatorka je taj momenat zabeležila. U staklu prozora, gde se vide samo njihove senke jasno se nazire stomačić koji je novopečena gospođa Đoković uspešno krila.

Pročitajte: Saška i Đorđe Đoković podelili najlepše vesti, ovo su svi čekali – Čestitke pristižu sa svih strana FOTO

Trudnoća Saške Đoković

Foto: Instagram

Trudnoća Saške Đoković enigma je za javnost, te se ne zna ni termin porođaja kao ni kog pola je budući član najpoznatije porodice u Srbiji. Ono što je sigurno jeste da Đoletova supruga uživa u blagoslovenom stanju, a da joj on čini svaki dan lepšim ugađajući joj.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram