Bolest Saške Đoković
Svet

March 22, 2023 15:19

By

Potres u porodici Đoković zbog imena Saškinog i Đoletovog sina: Čak se i Nole pobunio

Saška i Đole Đoković izabrali ime za sina

Svako malo u medijima izađe vest o nekom sukobu u porodici Đoković. Da li su u pitanju loši odnosi između svekrve i snajki, ili Srđana i Novaka, tek, čini se da familija najboljeg svetskog tenisera nikada ne miruje.

Pročitajte: Otac Dijane Đoković otkrio istinu o zetu i ćerki – Ostaviće vas u čudu kada vidite šta su radili 

Saška i Đole Đoković

Ata images

Doduše, do sada nije potvrđena nijedna od tih priča, niti iko sa sigurnošću može da kaže da je među Đokovićima dolazilo do bilo kakvih nesuglasica. Međutim, izvor blizak pomenutoj porodici tvrdi da je ono što su nedavno  preživeli Saška i Đole Đoković živa istina, te da mladi par nije mogao da veruje šta ih je snašlo.

Pročitajte: Tek je ušla u porodicu Đoković, a već pravi probleme – Saška se zamerila Srđanu, a evo na čiju stranu je stao Đole 

Saška i Đole Đoković

Instagram

– Saška je, kao što svi znaju, trudna i uskoro bi trebalo da se porodi, čemu se neizmerno raduje. Opremili su sobu za bebu, počeli sa kupovinom garderobe… A odabrali su i ime za dečaka, tj. Saška je odlučila da se njen i Đoletov prvenac zove Anđel. On se, naravno, složio sa njenim izborom, međutim, kada su Dijani i Srđanu saopštili kako će im zvati unuk oni su ostali šokirani – tvrdio je nedavno izvor blizak Đokovićima:

Pročitajte: Nestvaran pogled proteže se na ceo Beograd – Saška i Đorđe Đoković se uselili u novi stan, luksuz je za ovo slaba reč FOTO 

Saška i Đole Đoković

Instagram

– Poznato je koliko Srđan drži do vere, tradicije i srpstva, pa je očekivao da će njegov drugi unuk poneti neko srpsko ime. A da mu se ime ne dopada Saška i Đole Đoković saznali su istog momenta. On ime je malo u zbilji, malo u šali rekao da ne dolazi u obzir da se jedan Đoković tako zove.

Pročitajte: Nova snajka Đokovića otkrila kog pola je beba i kako će se prezivati, pa iznervirala svekra Srđana 

Saška i Đole Đoković

Ata images

A, ime se, čini se, nije dopalo ni Đoletovom bratu Novaku, kome ne smeta ime kao ime, nego se plašio da na taj način njegova porodica pravi besplatnu reklamu poznatom brendu reketa.

Pročitajte: Novak Đoković otkrio kad će se penzionisati – A, evo u kakvom će raju živeti kad završi karijeru VIDEO

Saška i Đole Đoković

Instagram

– Poznato je da postoji brend “Angell” koji proizvodi teniske rekete, a isto tako je poznato i da Nole koristi rekete druge marke, te da bi možda zbog Saške i Đoleta mogao da ostane bez sponzorskog ugovora vrednog milione – tvrdio je nedavno izvor, tvrdeći da će Saška verovatno popustiti, kako ne bi pravila probleme Novaku. A da je bio u pravu saznali smo upravo sada…

Saška i Đole Đoković postali roditelji, a evo kako se zove dečak

Saška i Đole Đoković upravo su postali roditelji, a svom prvencu dali su ime Aleksandar, pa je sasvim jasno da je Saška popustila, ne želeći da dolazi u sukob sa bilo kim. Verujemo da je maleni Aleksandar doneo neizmernu radost u porodicu, te da o tome kako je trebalo da se zove, niko više i ne razmišlja.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM