Otac Novaka Đokovića
Svet

March 30, 2023 11:30

By

Ogorman vrt, glamurozan bazen, unutra sve od mermera: Luksuz je mala reč za vilu Đokovića FOTO

Vila Đokovića u Rumi pravi je raj na Zemlji

Pren nekoliko godina otac najboljeg tenisera na svetu, Srđan došao je na ideju da izgradi porodičnu oazu u Vojvodini koja će biti mesto okupljanja najmilijih ali i prijatelja porodice Đoković. Ovo je danas omiljeno Novakovo i Jelenino mesto gde pronalaze beg od gradske gužve i vreve.

Pročitajte: Đokovići slavili do jutra – Pevala Prijovićka, Jelena i Nole bili najveseliji, a Dijana sve oduševila VIDEO

Raskošna vila Đokovića, malo je reći, ostavlja bez daha. Njihova oaza mira smeštena je u živopisnom selu Pavlovci, na obroncima Fruške gore, između Iriga i Rume.

Pročitajte: Đokovići uniformisani za slavlje – Mali Aleksandar je dočekan veličanstveno, a evo šta je Jelena spremila FOTO

Vila Đokovića

Foto: Instagram

Vila Đokovića

Foto: Instagram

Uz pomoć arhitekte Đokovići su izgradili porodičnu kuću po meri svakog od njih. Najbitnija stavka prilikom odabira mesta gde će od sada biti njihova baza bila je ta da vikendica bude izgrađena u prirodi, pa su zato odabrali zelenilo skriveno daleko od radoznalih pogleda. Kuća je ograđena visokom betonskom ogradom, te se samo sa drugog kraja jezera može videti kuća, što garantuje potpunu privatnost. Oni imaju sopstveni prilaz jezeru, ali i ogroman vrt u kojem nesumnjivo najviše uživaju Stefan i Tara, kojima će se ubrzo u bezbrižnim igrarijama pridružiti i mlađi brat Aleksandar.

Pročitajte: Saška i Aleksandar Đoković izašli iz porodilišta, tata Đole otkrio da je prisustvovao porođaju FOTO

Vila Đokovića

Foto: Instagram

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images